Budi najbolja verzija sebe.

Kultni beauty proizvodi koje Francuskinje jednostavno obožavaju

Tajna beauty rutine mnogih Francuskinja nije samo u proizvodima koje koriste, već i u njezinoj jednostavnosti

Francuskinje su poznate po svojoj besprijekornoj ljepoti, a tajna njihovog izgleda ne krije se samo u genetici i zdravoj prehrani, već i u kvalitetnoj beauty rutini.

Poznato je kako francuske djevojke i žene vole koristiti proizvode ljekarničkih brendova od kojih su neki, upravo zahvaljujući njima, na tržištu postigli i kultni status.


Proizvodi poznatih brendova kao što su Avene, La Roche-Posay, Bioderma i Caudalie primjereni su za sve tipove kože, osobito osjetljivu, a u svom sastavu ne sadrže štetne sastojke kao što su alkoholi, parabeni, parfemi i druge kemikalije. Upravo iz tog razloga, Francuskinje ih obožavaju, a učinkovitost tih proizvoda očituje se i na njihovom gotovo savršenom tenu.

I dok se beauty industrija rapidno razvija pa nam brendovi stalno predstavljaju nekakve novitete i nove trendove, većina Francuskinja i dalje ostaje vjerna svojim obožavanim kozmetičkm klasicima.  

Budi najbolja verzija sebe.


Tajna beauty rutine mnogih Francuskinja nije samo u proizvodima koje koriste, već i u njezinoj jednostavnosti. Dobar proizvod za čišćenje te kvalitetna hidratantna krema zapravo su jedina dva proizvoda koja su nužna za lijepu i njegovanu kožu, a francuske it djevojke to jako dobro znaju.

Neke od najpoznatijih kultnih beauty proizvoda koji se nalaze u kozmetičkoj torbici svake Francuskinje i koje zaista vrijedi isprobati donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Unsplash

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.