Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Legendarna frizura

Vratila se kratka bob frizura iz 90-ih - evo kako je nositi

Jedan od stilova bob frizura koji se vraća na velika vrata je kratki bob, takozvani "crop bob" - kraća verzija bob frizure koja je obilježila devedesete

90s-bob.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Bob frizure tu su da ostanu - u kratkom su roku postale sinonim za cool frizure s jednostavnim održavanjem i jedan od omiljenih stilova za sve one željne promjene, posebno nakon lockdowna kada nam je kosa svima izrasla. Najbolje od svega je to što su ove frizure svestrane i odlično izgledaju u svim varijantama - opuštenim ili malo strožim.

Image
Omiljena frizura antijunakinja

Kako je ravni bob postao uniforma za snažne ženske likove u uvrnutim trilerima?

"Mnogo je različitih bobova. Mislim da su svi izvrsni, samo je važno odlučiti želiš li nešto malo uglađenije ili nešto 'neurednije'. Kod boba nema ispravnog ili pogrešnog", za GLAMOUR je rekao Luke Hersheson, poznati londonski frizer i izvršni direktor salona Hershesons.

Ipak, jedan od stilova bob frizura koji se vraća na velika vrata s modernim zaokretom je kratki bob, takozvani "crop bob" - kraća verzija bob frizure koja je obilježila devedesete. Ova je frizura inspirirana frizurom kakvu je Cameron Diaz nosila u filmu "Svi su ludi za Mary", a nosila ju je i Naomi Campbell.

Ova frizura simpatična je i relativno jednostavna za održavanje. Luke Hersheson preporučuje da kosu pustiš da se osuši na zraku, a zatim je staviš iza ušiju i na nju staviš malo kreme. Nakon što se kosa osuši, frizura je spremna.

Budi najbolja verzija sebe.

Ovaj jednostavna frizura stvorena je za ljetne dane i za sve one željne promjene, a evo i nekoliko načina kako je nositi.

1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.