Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Bezvremenski klasik

7 trendi proljetnih frizura za sve ljubiteljice konjskog repa

Ova popularna frizura je pravi klasik i uvijek joj se rado vraćamo, a danas ti otrkivamo super ideje kako je nositi ovog proljeća

pexels-misha-zimin-10630022.jpg
Foto: pexels

Jednostavan konjski rep mnogim je ženama omiljena frizura. Praktična je, svestrana i svima dobro stoji, a mogu je nositi i cure s ravnom i cure s kovrčavom kosom. Dobar je izbor u svakoj prilici, a još jedna velika prednost ove frizure je i ta što ne iziskuje odlazak kod frizera.

Image
Opet nam sviđa

Vratila se popularna frizura iz 90-ih. Što kažeš?

Ova frizura ujedno je i savršen izbor za nepredvidivo proljetno vrijeme, a dobra je i u borbi s vrućinom. I dok se nekima ova frizura može čini suviše jednostavnom ili dosadnom, ona se zapravo može nositi na mnogo načina i može biti prilično efektna.

Frizerski stručnjaci i stilisti kažu kako savršen konjski rep i nije baš tako lako napraviti, a trik je u tome da najprije trebaš svoju kosu podijeliti na dvije polovice. Zatim zabaci glavu unatrag i učvrsti kosu u rep. Na taj način lakše ćeš zagladiti sve one neposlušne pramenove. Za kraj, možeš koristiti lak za kosu kako bi frizura ostala stajati na mjestu.

Ako ti je teško napraviti savršeno zaglađeni konjski rep jer imaš neposlušnu ili pak kovrčavu kosu, onda se pokušaj prilagoditi teksturi svoje kose. Kako otkrivaju frizeri, suhi šampon pritom ti može biti od velike pomoći.

Kako god bilo, konjski rep je bezvremenski klasik u svijetu frizura i uvijek joj se rado vraćamo. Nedostaje li ti ideja kako je nositi ovog proljeća, u nastavku ti donosimo nekoliko odličnih prijedloga s Instagrama.

Budi najbolja verzija sebe.

Foto Instagram

1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.