Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Kako vratiti volumen kosi?

Svaka žena sanja o gustoj i zdravoj kosi koju može lako oblikovati. Iako to često nije slučaj s prirodnom kosom koju vam je priroda podarila, nema mjesta očaju, postoje neki svakodnevni trikovi koje možete primijeniti i izgledati savršeno!

Kako vratiti volumen kosi?
Budi najbolja verzija sebe.

U nastavku vam donosimo nekoliko tajni bujnije kose.

Imperativ je da kosu ne perete često. Kemikalije u šamponima i regeneratorima mogu nepovoljno utjecati na rast vaše kose te je, samim tim, lišiti njenog prirodnog volumena.

Također, kako biste efikasno povećali volumen kose, koristite blage šampone i regeneratore.

Kosi možete dodati volumen i tako što ćete je gužvati prstima. Kada fenirate kosu, radite to tako da kosu prebacite preko glave. Također, možete i promijeniti frizuru kako bi vaša kosa izgledala bolje.

Da biste povećali volumen, potrebno je kosu održavati čistom. Kada koristite šampon i regenerator, na vašoj kosi se mogu nakupiti ostaci ova dva proizvoda. Da biste ih uklonili, koristite jabučni ocat. Za najbolje rezultate, kosu razdijelite u nekoliko dijelova te nanesite ocat.

Što se tiče uvijanja kose, ne preporučujemo upotrebu viklera. Kosu možete uviti i na prirodan način. Napravite nekoliko manjih pletenica i ostavite ih preko noći. Ujutro skinite pletenice i uživajte u raskošnoj kosi. Kada su vrhovi kose uvijeni, činit će se kao da imate veći volumen.
Ako perete kosu u tvrdoj vodi, opadanje kose se može pogoršavati tijekom vremena. Najbolje je da izbjegavate pranje kose takvom vodom. Također, bilo bi pametno da koristite prirodne sastojke za pranje kose, kako biste joj dodali volumen.

Za povećanje volumena, perite ili tretirajte kosu jajetom ili pivom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.