Jesi li znala da H&M i Zara imaju i odličnu ponudu kozmetike?

Iako ove high street brendove obično pratimo zbog dobre mode, iznenadile smo se koliko dobrih kozmetičkih preparata možemo pronaći u njihovoj ponudi

Kada spomenemo H&M prvo što nam pada na pamet je udobno pletivo i prekrasni casual komadi. Za Zaru su to lepršave haljine, unikatni dizajn i posljednji trendovi. Posljednja stvar koja bi nam pala na pamet je kozmetika. 


Iako ovi high street brendovi svoje beauty linije imaju već neko vrijeme, nekako nam se čini da pored krpica, cipela i torbi prolaze nezamijećeno. Jednom kada smo se 'bacile' u istraživanje zapravo smo otkrile koliko je ta ponuda šarolika. Dok Zarinom beauty kategorijom dominiraju ruževi, olovke i parfemi, u ponudi H&M-a možemo pronaći sve - od sjenila i maskare do tekućeg pudera i spreja za fiksiranje šminke. 


Izdvojile smo nekoliko favorita koje bi rado isprobale. Ako je postojanost i kvaliteta na razini njihovih najboljih krpica vjerujemo da ćemo se oduševiti. Još jedna stvar koja nam se svidjela u beauty kategoriji high street brendova je razumna cijena proizvoda. Tako ćemo primjerice za parfem u Zari morati izdvojiti samo 90 kuna, a za tekući puder u H&M-u 75 kuna. 

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.