Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Boje na noktima

Top 7: Jesenski trendovi u manikuri koje ćemo obožavati

Godišnja doba se mijenjaju, baš kao i trendovi u manikuri, a ova jesen donosi neka iznenađenja koja će se mnogima svidjeti

pexels-kristina-paukshtite-704815.jpg
Foto: Pexels

Bez obzira svidjelo se to nama ili ne, ljeto nam se bliži kraju i polako ulazimo u mirnije doba godine. Iako još uvijek uživamo u ljetnim radostima i bojama, uskoro ćemo ipak razmišljati o jesenskim obvezama, ali i novoj garderobi i bojama koje se najljepše pristaju ovom dijelu godine. Svi nekako prelaze od svijetlih i intenzivnih boja u zagasitije i tamnije nijanse, a onda su i boje lakova za nokte u skladu s tim.

Image
Kao goli

Inspiriraj se: 'Nude' manikura može itekako biti posebna uz malo mašte

Naravno da nije iznenađenje da ćemo na jesen više uživati u tamnijim nijansama, ali kao i svake godine i ove sezone će biti nekih iznenađenja. Ove godine se profesionalci slažu da će svjetlucavi završni sloj biti dio i tamnije manikure.

Tako će svaka manikura izgledati glamuroznije i posebno. Iako nije nužno mijenjati boju laka u novoj sezoni, žene se ipak puno više odlučuju za zemljane tonove, zelene i tamnije nijanse, a one će ove godine biti posebno u trendu. Trendovi su tu jer su već prikazani na modnim pistama i crvenim tepisima, a koje manikure će vladati ove jeseni - provjeri u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.