Budi najbolja verzija sebe.
Izgledaju odlično

Jednostavne i trendi ljetne frizure koje možeš sama napraviti

Tijekom ljetnih mjeseci najviše volimo bezbrižne i pomalo nonšalantne frizure, a inspiraciju smo pronašle kod naših omiljenih trendseterica

Dugo i toplo ljeto je pred nama, a topli dani u našu svakodnevicu unijeti će dozu ležernosti i bezbrižnosti za kojima svima čeznemo. Osim što ćemo uživati u lepršavim modnim kombinacijama i prirodnim make-up lookovima, ljetni mjeseci stvorene su za jednostavne i pomalo nonšalantne frizure koje svatko može napraviti.

Bez obzira na to hoćeš li ljeto provesti na gradskom asfaltu ili pak negdje na moru, frizura je nešto što daje onaj završni 'finish' svakom looku. I ovog ćemo ljeta nositi ležerne i jednostavne frizure koje savršeno pristaju uz prozračne ljetne kombinacije, ali koje su i prije svega praktične i funkcionalne.

Raspuštena kosa, opušteni valovi i 'messy bun' odnosno neuredna punđica i ovog će ljeta biti među najpopularnijim frizurama, a vole ih i brojne poznate trendseterice na čijim profilima vječno pronalazimo dozu inspiracije, bilo da je riječ o modnim outfitima ili pak uređenju kose.

Budi najbolja verzija sebe.

Iako se tijekom ljeta ne želimo pretjerano opterećivati frizurama, ipak želimo izgledati trendi i lijepo. Na sreću, mnoštvo je efektnih, a prilično jednostavnih frizura koje je lako napraviti, a pristaju svima. Nemoj zaboraviti da i onu najobičniju frizuru uvijek možeš začiniti zanimljivim ukosnicama, gumicama ili pak maramama za kosu koje su tijekom ljeta vrlo popularne, a izgledaju zaista stylish.

Nedostaje li ti ideja za kreiranje jednostavnih i trendi ljetnih frizura, u nastavku donosimo odlične prijedloge s Instagram profila popularnih trendseterica koje ti mogu poslužiti kao super inspiracija u toplijim danima koji su pred nama.

Foto: Instagram

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.