Ekscentrično, ali prekrasno

Ocean blue boja kose hit je ovog ljeta - i izgleda odlično

Ako si velika obožavateljica mora i oceana, na Instagramu se pojavio beauty trend kao stvoren za tebe - bojenje kose u sve nijanse oceanski plavih tonova. Koliko takvi lookovi mogu biti lijepi, pogledaj u našem članku

Dolazak ljeta i morskih radosti na naš raspored oduvijek su bili glavni razlozi promjene frizure, no u posljednje vrijeme, promjena boje kose postala je ekscentričnija i zanimljivija no ikad prije. U frizerskom svijetu se tako iskristalizirao novi 'it' trend – bojenje kose u tamnoplave, tirkizne i svijetlo plave nijanse mora. Možda zvuči neobično, ali izgleda doista očaravajuće. Prelijevanje bogatih, raskošnih plavih nijansi na kosi tvori prekrasnu frizuru za koju će se odlučiti samo najhrabrije pripadnice nježnijeg spola i onda zasluženo plijeniti pažnju gdje god se pojave.

Nijansa boje oko koje se sve vrti u ovoj priči se zove Ocean Blue, a zapravo se radi o dubokoj boji plave, boji koja odlikuje smirene osobe i one koje znaju stvari držati pod kontrolom. Tamnoplave nijanse koje koketiraju s onim iz spektra svjetlijih, tirkiznih boja, karakteristične su po atraktivnom efektu kojeg ostavljaju na licima mnogih obožavateljica ove hrabre nijanse.

Ako se pak dvoumiš bi li ti uopće pristajala takva kombinacija boja, moraš znati da je Ocean Blue nijansa ona koja se jednako dobro “prima” i brinetama i plavušama, no ima tendenciju bržeg ispiranja, kao i sve vibrantne boje na tržištu. Također, ako ti je bojenje cijele kose u ove boje malo previše izazovno, možeš se odlučiti i na stavljanje pramenova Ocean Blue boje u svoju prirodnu kosu. Vjeruj nam, i ta opcija izgleda vrlo efektno.

Naravno, Ocean Blue hair slavi one radosti karakteristične za kupanje u moru, odmaranje i sunčanje na plaži kojima želimo obilježiti ljeto, pa stoga hrabro zakorači u frizerski salon, nabaci ovu otkačenu boju za kosu i kao bonus, uvij u lagane valove i zaokruži morsku priču!

U nastavku smo izdvojile neke od inspirativnih lookova s Instagrama koji bi te mogli uvjeriti kako se ovoj ludoj boji itekako isplati reći jedno veliko frizersko „da“!

1/5
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.