Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Od baby pa sve do kobalt nijansi

U tonovima mora: Plave manikure kojima prizivamo ljeto

Jedva čekamo odlazak na godišnji odmor i uživanje u plavetnilu Jadrana, a do tada ćemo dašak morske vibre unijeti u svakodnevicu putem stylish plavih manikura

anna-kumpan-3J5K-Jb6GRM-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Nakon što smo ovog proljeća na noktima furale žute nijanse, uzorke tratinčica i trešnjica te se poigravale s duginim bojama lakova za nokte, došlo je vrijeme i za stilski zaokret prema ljetu. Kako su temperature svakog dana sve više, a i lipanj nam se sve više bliži, tako nam misli počinju zaokupljati planovi u vezi godišnjeg odmora, ljetovanja i kupanja u prekrasnom moru. Mnogi jedva čekaju trenutak kada će se po prvi puta ove godine "bućnuti" u Jadranu, a dok čekamo taj sretni čas pronašle smo u morskom plavetnilu beauty inspiraciju kojom si možemo uljepšati svaki dan.

Naime, plave manikure i nokti nikada nisu bili popularniji, a ni primamljiviji. Od raskošnih kraljevsko plavih i kobalt nijansi, pa sve do nježnih pastelnih tonova - svijet plavih manikura u cijelom spektru morskih boja nikada nije bio bogatiji i raznovrsniji.

Image
Osunčani nokti

Malo sunca na noktima: Žute manikure nikad nisu izgledale bolje

Kako do odlaska na more odbrojavamo sitno, mislimo da je ovo idealan način da u svaki svoj outfit i styling unesemo dašak morskog plavetnila. Kako bismo te uvjerile da su plave manikure apsolutno prekrasne, izdvojile smo u nastavku inspirativne lookove s Instagrama, a koji dokazuju kako se istovremeno radi o jako elegantnim i profinjenim, ali i edgy manikurama koje će privlačiti pažnju na tvoje ruke.

Budi najbolja verzija sebe.
1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.