Budi najbolja verzija sebe.
Romantični look

Manikura s motivom oblaka osvojila je Instagram. Inspiriraj se i ti

Ako si ti među onim ženama koje vole eksperimentirati sa stilovima manikura, ove opcije s romantičnim oblacima mogle bi te zaintrigirati

Voliš pomaknute manikure na svojim noktima i želiš malo začiniti jesenski period pred sobom? Onda su za tebe stvorene ove hit manikure s uzorkom oblaka, koje su ove godine totalno pokorile svijet nail arta, ali i društvene mreže. Tvoji nokti tako mogu vrlo jednostavno postati sjajno platno za romantične, sanjive oblake raznih oblika i stilova.

Ovaj look pristaje različitim duljinama i oblicima noktiju, a na svakom od njih ostavlja malo drugačiji dojam. Ono što je sjajno u cijeloj priči što oblaci ne moraju nužno biti bijeli pa tako u odabiru boja možeš dati mašti na volju i kombinirati one suptilnije, pastelne nijanse ili one pak malo naglašenije. Ovaj nail art je savršen izbor za sve minimalistice, ali i one dame koje vole raskoš na svojim noktima – sve ovisi o tome na koji si način svoje nokte odlučila pretvoriti u nebo.

Budi najbolja verzija sebe.

Pronašle smo odlične lookove ovog tipa s Instagrama koje te možda inspiriraju da i sama svoje nokte pretvoriš u oazu oblačića, duga i zvjezdica.

1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.