Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Inovativni NIVEA iskorak u njezi kose

NIVEA Repair&Targeted Care šampon oduševio s revolucionarnim KeraDETECT sustavom

Inovativni NIVEA iskorak u njezi kose
Budi najbolja verzija sebe.

NIVEA je u opuštenoj atmosferi showrooma Poppy uz posebnu gošću iz odjela za istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf, stručnjakinju za kosu, Marion Detert predstavila najnoviju inovaciju - revolucionarni KeraDETECT sustav za obnavljanje kose. 

KeraDetect sustav jedinstvena je kombinacija triju komplementarnih aktivnih tvari: Repair Active, pantenola i peptida koji obnavlja strukturu vlasi iznutra na mjestima gdje postoje oštećenja, štiti kosu te ju čini mekom i glatkom na dodir. 

''NIVEA je ovu godinu posvetila njezi kose, jednom od glavnih ženskih aduta. Kako bi kosa bila lijepa i zdrava, potrebno ju je pravilno njegovati, a upravo je NIVEA inovativnim KeraDetect sustavom napravila presedan u njezi kose. KeraDETECT sustav sadrži pozitivno naelektrizirane molekule koje privlače negativno naelektrizirane dijelove kose te ju tako obnavljaju točno na mjestima na kojima je oštećena, dok je istovremeno štite i čine mekom. Kako bismo olakšali svakodnevne izazove žena u njezi kose NIVEA već godinama ulaže u inovacije i razvoj novih proizvoda te postavlja nove trendove u segmentu njege kose.'', rekla je Marion Detert.

shimmer fallback


Novi inovativni KeraDETECT sustav dio je Repair&Targeted Care linije za obnavljanje suhe i oštećene kose koja je predstavljena prošle godine. Linija sadrži šampon i regenerator koji osim inovativnog sustava sadrži i njegujuću formulu s Nutri Essences: dragocjenim uljem makadamije i Eucerit®-om. Novom formulom i sastojcima obogaćene su sve NIVEA linije za njegu kose koje su osvanule i u novom ruhu - modernoj, atraktivnoj i praktičnoj ambalaži.

Da žene vjeruju NIVEA inovacijama pokazali su sjajni rezultati testiranja Repair&Targeted Care šampona koje je predstavila Mateja Švađumović, brand menadžerica Beiersdorfa. Od ukupno 110 žena koje su sudjelovale u testiranju njih 97% bi preporučilo proizvod, a više od 90% ispitanica ima vrlo pozitivan opći dojam o proizvodu. Njih čak 99% smatra da im proizvod čini kosu zdravijom, a 82% da novi šampon obnavlja kosu upravo tamo gdje je to potrebno. 95% ispitanica misli da novi proizvod pruža vidljivu učinkovitost, a 96% kupilo bi ponovno šampon.

shimmer fallback


shimmer fallback


shimmer fallback


Mateja Švađumović i Marion DetertNeka od iskustva ispitanica:

”NIVEA Repair&Targeted Care šampon je poseban zato što je već nakon prvog korištenja kosa osjetno mekša, nahranjena i puno lakše se raščešljava.” Marijana

”Šampon kosu čini mekanom na dodir, a zdravom na pogled.” Martina

”Predivan miris, formula nježna za vlasište, ali u isto vrijeme iznimno hranjiva. Odlična linija proizvoda!” Kristina

”Proizvod s kojim se već nakon jednog pranja vide promjene na kosi.” Petra


Njegujte i vi ljepotu kose uz novu NIVEA Repair & Targeted Care liniju za suhu i oštećenu kosu:

NIVEA Repair & Targeted Care šampon

Šampon za njegu kose s inovativnim KeraDETECT sustavom prepoznaje oštećenja vlasi i obnavlja ih baš tamo gdje je potrebno te vraća elastičnost kosi. Njegujuća formula koja sadrži Nutri Essences: dragocjeno ulje makadamije i Eucerit® hidratizira suhu i oštećenu kosu, jača ju izvana i iznutra te ju štiti od lomljenja i ispucalih vrhova. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 21,90 kn

NIVEA Repair & Targeted Care regenerator 

Inovativni KeraDETECT sustav prepoznaje oštećenja vlasi i obnavlja ih baš tamo gdje je potrebno te štiti kosu od lomljenja i ispucalih vrhova. Njegujuća formula koja sadrži Nutri Essences: dragocjeno ulje makadamije i Eucerit® prodire dubinski u svaku vlas i obnavlja njezinu strukturu od korijena do vrhova. Za neodoljivo meku i glatku kosu te olakšano raščešljavanje. Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 21,90 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.