Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Vesele i zaigrane

Imamo ideje za preslatke uskrsne manikure

Uskrsno raspoloženje možeš unijeti u svaki svoj look tako da se počastiš nekom tematskom manikurom. Donosimo ti pet ideja za najveselije nokte ovog Uskrsa

BeFunky-collage (1).jpg
Foto: @cme_beauty

Zečići, pisanice, šarene, pastelne boje i cvijeće - sve su to motivi koje vežemo uz omiljeni proljetni blagdan, Uskrs. Osim dobre klope u kojoj svi uživamo ovih dana, svake se godine posebno veselimo i razigranom ozračju koje Uskrs sa sobom donese. Od veselih, šarenih pisanica koje obiteljski bojimo, pa sve do kićenja maslinovih grančica - Uskrs obiluje lijepim tradicijama koje obilježe cijeli period ranog proljeća.

Ove godine uz to Uskrs pada i dosta rano, na sam početak travnja, pa ćemo istovremeno uživati u slavljenju blagdana i gledati svakodnevno sve rascvjetaniju prirodu. Čini se kako je to recept za dobro raspoloženje, zar ne? No, ako si ti jedna od onih koja se ne može zasititi blagdanskih dekoracija i želiš svaki segment svog života upotpuniti njima - imamo prijedlog. Ovog se Uskrsa počasti lijepom proljetnom manikurom u uskrsnom stilu! Na Instagramu je moguće pronaći obilje odličnih ideja, a mi smo si dali truda te smo pronašli pet trendova u svijetu proljetnog nail arta, a koji trenutno dominiraju.

Image
Uskrsni recepti

Uskrs kod domaćih blogera: Tri recepta koja želimo isprobati

U nastavku pronađi inspiraciju za vlastitu nail kreaciju ovog proljeća i za blagdanskim stolom zablistaj kao nikad prijre. Garantiramo ti da će te svaki pogled na tvoje ruke razveseliti.

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.