Deset odličnih krema za jako suhe ruke koje su spas u ovo vrijeme

Svi pojačano peremo ruke što može isušiti kožu, pa su ove kreme za ruke odlični beauty saveznici

Stiže nam toplije vrijeme, no mnoge od nas i dalje imaju problema sa suhoćom ruku. Uz to, ovih dana svi pojačano peremo ruke kako bismo se zaštitili od virusa i bolesti, no to može negativno utjecati na kožu i isušiti ju.

Kako bismo spriječile isušenost i perutanje kože, moramo je adekvatno zaštititi, a tu nam u pomoć priskaču hranjive kreme za ruke koje će koži pružiti njegu i hidrataciju te je obraniti od negativnih vanjskih utjecaja. Krema za ruke tako ostaje naš najbolji saveznik, no pravo je pitanje koju odabrati?


U trgovinama i drogerijama je ponuda zaista raznolika, no nisu sve jednako dobre. Razlikuju se po hranjivosti, sastojcima i mirisu, a i ne odgovaraju svima iste kreme. No s obzirom na to da najveći broj nas ima problema sa suhoćom, odlučile smo potražiti one kreme koje su malo masnije i koje sadrže sastojke koji će dubinski nahraniti našu kožu.

Imaš li jako suhu kožu, kremu za ruke trebala bi nanositi nakon svakog pranja ruku, a obavezno je nanesi prije odlaska na spavanje. Naše prijedloge krema za suhe ruke pogledaj u nastavku.

Foto: Instagram, Unsplash

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.