Ceramide Gold Ultra Restorative Capsules - Zlatna mogućnost za vašu kožu

Elizabeth Arden predstavlja Ceramide Gold Ultra Restorative Capsule intenzivni tretman za vaše lice i vrat

Kuća Elizabeth Arden proizvela je „zlatni standard“ u anti-aging njezi lica sa Ceramide Gold Ultra Restorative Capsules intenzivnim tretmanom za lice i vrat. Tretman je luksuzan i tehnološki napredno reformuliran od originalnih (prethodnih) Elizabeth Arden Ceramide Time Complex Capsules, predstavljenih 1991. godine. Skupi anti-aging sastojci su sadržani u zlatnoj kapsuli koja se koristi za jednokratnu upotrebu.

Savršeno je vrijeme za Ceramide Gold Capsules, priznaje Elizabeth Park, izvršna predsjednica globalnog marketinga i  General Manager Elizabeth Arden SAD. “Naš tim istraživanja i razvoja razvio je formulu sa sastojcima koji, kombinirani sa našom sadašnjom ceramidnom tehnololgijom, povećava učinkovitost i koristi ovog seruma. Nove ceramidne kapsule su zaista zlatni standard u jačanju anti-aging njege lica.”

Čiste, snažnog djelovanja, intenzivne. Nova Ceramide Gold Ultra Restorative Capsules sa ekskluzivnim CLX kompleksom, daje povratnu snagu ceramidima i esencijalne lipide koji pomažu ojačati barijeru kože protiv vidljivih znakova starenja. Podupire prirodni kolagen, dajući čvršći izgled koži. Usredotočuje se na sitne linije i bore kako bi maksimizirao glađi, mlađi, podjednaki tonus koži.


Zašto ceramidi?

1990. godine, Elizabeth Arden je započela revoluciju u njezi lica sa otkrićem ceramida i stvaranja prve doze za jednokratno korištenje, kako bi stvorila ceramide identične koži lica.

Ceramidi su esencijalni lipidi pronađeni na površinskom sloju kože koji zadržavaju integritet površinskog sloja kože. Oni su vezivo koje drži zajedno stanice kože. Kada je ovaj sloj netaknut, koža izgleda glatko i sjaji.

Tony Vargas, izvršni direktor istraživanja i razvoja Elizabeth Ardena objašnjava: “površinski sloj je koža koju vidite. Zdrava barijera označava snažnu, glatku, zdravu kožu. Ali tijekom vremena i izlaganju kože okruženju, prirodni ceramidi iz kože mogu biti kompromitirani i dovesti do gubitka vlažnosti, grubosti, sitnih linija i bora, dopuštajući vanjskim iritacijama da prodru u kožu.”

Novo istraživanje na ceramidima: CLX kompleks
CLX compleks uzima ceramide do slijedećeg nivoa, kombinirajući snagu Elizabeth Arden-ovih patentiranih ceramida sa ostalim esencijalnim lipidima i fitosfingosima, koji su prirodno nađeni u površinskom sloju kože. Istraživanja su pokazala da je ova idealna mješavina sastojaka čak efikasnija od samih ceramida, maksimizirajući zaštitna svojstva prvog vanjskog kožnog sloja, braneći ga od znakova starenja.

Dvostruka Retinil tehnologija
Retinili su novine, zbog njihove dokazane borbe protiv starenja. Ceramide Gold kapsule daju obje, retinil palmitat i patentirane Elizabeth Arden, klinički dokazane retinil linoleate. Ova dvostruka retinil tehnologija radi na izglađivanju sitnih linija i bora, i pomažu osnažiti prirodni kolagen, kako bi podruprijeo čvršći izgled kože. Retinili također poboljšavaju jasnoću kože za ravnomjerni tonus kože.

Izglađuje i umiruje kožu
Ceramide Gold Ultra Restorative Capsule izglađuju kožu i ostavljaju nevjerovatan svilnkast kraj. Sadrže antioksidans vitamina E, koji uvjetuje kožu i štiti je od stresova iz okruženja. Ekstrakt sjemenki boražine smiruju osjetljivu kožu.Ceramide Gold Ultra Restorative Capsules Intenzivni tretman za lice i vrat

Nove Ceramide Gold Ultra Restorative Capsulese sa ekskluzivnim CLX compleksom daju koži dodir zlatnog luksuza i snažne anti-aging koristi:

• Vidljivo poboljšava tonus i jasnoću kože.
• Podupire nivoe prirodnog kolagena dajući koži čvršći, puno elastičniji izgled.
• Radi na minimiziranju pojave sitnih linija i bora.
• Pomaže ojačati prirodnu zaštitnu vlažnu barijeru kože.
• Trenutno, reteksturira kožu za vidljivo mekši, glađi izgled kože.
• Pogodna, prije izmjerena doza za jednokratnu upotrebu u kapsuli, zatvorena radi očuvanja čistoće i jačine.
• Bez mirisa, konzervansa, bez emulgiranja. Klinički i dermatološki testirano.


Ceramide Gold Ultra Restorative Capsules intenzivni tretman za lice i vrat 60 kapsula
Maloprodajna cijena: 655 kuna
Svi Elizabeth Arden proizvodi su dermatološki, klinički i protiv alergija testirani. Proizvodi za oči su oftamološki testirani.


Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.