Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ne možemo odlučiti koja nam je ljepša

Vrijeme je za prve blagdanske manikure, a ove ideje su nas oduševile

Trendovi su ove sezone raznoliki, ali i dalje su među najpopularnijima minimalističke manikure koje djeluju sofisticirano, ali su istovremeno i jako efektne

yulia_dubyna-0C7cUICDl2M-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Prosinac nam je sve bliže pa je sada idealno vrijeme da počnemo razmišljati i o prvim božićnim manikurama. Baš poput sjajnog asesoara, zanimljive manikure podižu svaki look, a ujedno su i odličan način za kreiranje magične božićne atmosfere.  

Image
Uvijek u trendu

Ne mora biti ozbiljna ili dosadna: 7 ideja za neodoljivu crnu manikuru

Ako se već sada veseliš blagdanima, zašto ne bi i svoje nokte ukrasila prekrasnim božićnim manikurama? Ideja je zaista mnogo, a inspiraciju uvijek možeš pronaći na popularnim društvenim mrežama poput Instagrama i Pinteresta.

Crveni ili zeleni tonovi, metalik nijanse, šljokice te veseli motivi sobova, djeda božićnjaka i pahuljica samo su neki od omiljenih detalja koji krase upečatljive božićne manikure koje će, sasvim sigurno, unijeti dašak božićne radosti u svaki tvoj look.

Ovih su blagdana trendovi raznoliki, ali i dalje su među najpopularnijima minimalističke manikure koje djeluju sofisticirano, ali su istovremeno i jako efektne. Ipak, ako voliš božićne detalje, nećeš pogriješiti niti s veselim crvenim manikurama ili šljokicama koje su tijekom ovog čarobnog perioda itekako poželjan dodatak svakoj kombinaciji.

Nedostaje li ti inspiracije o tome kako ukrasiti nokte ovih blagdana, u nastavku ti donosimo neke od najljepših ideja za božićne manikure koje smo pronašle na Instagramu. Izgledaju zaista magično!

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.