BIOEFFECT EGF SERUM za pomlađivanje protiv bora

Osjetno smanjenje bora s Bioeffect Egf serumom za pomlađivanje koji sadrži stanični aktivator. Glađa i čvršća koža.

Značajno smanjenje bora, glađa i čvršća koža - to su promjene koje ćete primijetiti nakon upotrebe Bioeffect EGF Seruma. Zašto? Jer vaša se koža probudila i u njoj su se pokrenuli procesi samoobnove.

Naime,  BIOEFFECT EGF SERUM vrhunsko je znanstveno otkriće i znači revoluciju u kozmetičkoj industriji. Sadrži protein EGF, stanični aktivator, koji stimulira proces regeneracije stanica koje počnu sa povećanom proizvodnjom kolagena i elastina, što se odražava u glađoj i čvršćoj koži, sjajnijem tenu te značajnom smanjenju bora.  Upravo je stanični aktivator EGF u vašoj koži pokrenuo procese samoobnove i koža se je počela ponašati kao u vašoj mladosti!

Samo dvije do četiri kapi su dovoljne!

Iznimni regeneracijski učinci na pomlađivanje kože primjetni su već kod upotrebe dvije do četiri kapi seruma dnevno – više od toga nije potrebno! Bioeffect EGF Serum u svojoj jedinstvenoj čistoći sadrži samo 7 sastojaka te je bez konzervansa, mirisa i ne sadrži ulja.
Jedna bočica je dovoljna za 2 do 3 mjeseca!

Serum:
•           Uspostavlja prirodan sjaj i mladolik izgled kože.
•           Vidljivo smanjuje širinu i dubinu bora.
•           Kožu izdašno vlaži.
•           Poboljšava tonus i strukturu kože – kod redovite upotrebe koža dobiva 60% na debljini.
•           Smanjuje pore – kod redovite upotrebe koža dobiva 30% na gustoći.
•           Formuliran s EGF staničnim aktivatorom koji je dobiven iz sjemenki ječma.
•           Hipoalergen, ne sadrži konzervanse ni boje, bez alkohola.
•           Pogodan za sve tipove kože.
•           Najviši mogući nivo čistoće.
•           Očito poboljšanje kože primijeti se nakon četiri tjedna upotrebe.

Koža koja je redovito opskrbljena EGF-om s vremenom više ne treba dodatne kozmetičke proizvode da bi bila prirodno zdrava i svježa jer sama proizvede dovoljno kolagena i elastina – kao u mladosti. Prve promjene vidljive su već nakon nekoliko dana kada koža postaje ponovno prirodno sjajna, a nakon duže savjesne upotrebe postaje napetija i mladenačka, a bore manje izražene.

Samo za čitateljice portala Žena.hr 15% popusta kod kupnje Bioeffect Egf Seruma u web trgovini bioeffect.com.hr! Kod kupnje upišite kod: ŽENA. Popust vrijedi do 26.06.2016.


O BIOEFFECTU

Islandski brend BIOEFFECT prvi je u svijetu koji sadrži stanične aktivatore EGF, dobivene iz biljke, koji su identični EGF-u u ljudskoj koži. Stanični aktivatori EGF igraju bitnu ulogu u komunikacijskim procesima koji se odvijaju u našoj koži. Djeluju kao riječi napisane na jeziku kože. Kod redovite upotrebe kozmetike za njegu BIOEFFECT, u koži se pokreću procesi samoobnove koji koži vraćaju mladenački sjaj, ujednačen ten, značajno povećanje vlažnosti kože te vidljivo smanjenje bora. BIOEFFECT predstavlja budućnost znanstvene njege kože. Alat je kojim možete ponovno napisati priču vaše kože i svijetu pokažete svoje ljepše lice.

Više na Bioeffect.com.hr

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.