Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Vesele i razigrane

Hit nijanse lakova za nokte koje ćemo nositi ovog proljeća

Od nježnih pastelnih tonova pa do neobičnih neonskih nijansi, proljetna sezona u svijet manikura donosi upečatljive i razigrane trendove

andriyko-podilnyk-HBBQjFHKgcQ-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash

Pred nama je još jedna uzbudljiva proljetna sezona koja će nam donijeti i mnoštvo novih trendova, kako u svijetu mode, tako i u svijetu ljepote. Kad je riječ o beauty trendovima, ne možemo izostaviti hit nijanse lakova za nokte i manikure koje ćemo nositi u toplijim danima.

Image
Biraš zagasite ili svijetle tonove?

Manikura iz snova: Pet nijansi lakova za nokte koji će obilježiti 2022.

Nekima se možda čini malo prebrzo, no mi smatramo da nikad nije prerano radovati se proljeću, a upravo će vesele i vibrantne nijanse na noktima zasigurno probuditi proljetno raspoloženje.  S dolaskom toplije sezone, već uobičajeno u fokus beauty zajednice dolaze neke veselije nijanse i nježni pastelni tonovi, a ništa drugačije neće biti ni ovog proljeća.

Ako s nestrpljenjem iščekuješ proljetne dane, onda je vrijeme da odbaciš teške tonove i zimsku paletu boja te da dodaš neke malo prozračnije nijanse u svoju svakodnevicu. Vesele nijanse lakova za nokte savršen su izbor za prijelazni period, ali i odličan način da dodaš malo razigranosti u preostale zimske dane.

Prema mišljenju stručnjaka za manikure, ovog će se proljeća istaknuti nekoliko upečatljivih nijansi lakova za nokte, a koje su to doznaj u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.

Foto: Instagram

1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.