Beauty&Hair Expo ove godine uvodi brojne novitete, a dolaze i svjetski poznata imena

Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti održat će se tradicionalno početkom proljeća, od 8. do 10. ožujka.

Zagrebački velesajam ima tradiciju održavanja sajmova dužu od 110 godina, od čega u segmentu ljepote 20 godina, a sajam Beauty&Hair Expo kvalitetu tradicije podiže na novu razinu i otvara vrata promjenama.

Projekt koji na međunarodnoj sajamskoj pozornici dugi niz godina uspješno omogućava izlagačima predstavljanje noviteta, promociju proizvoda i demonstraciju novih tehnika. Poslovnim posjetiteljima, istovremeno, omogućava upoznavanje s najnovijim trendovima, sudjelovanje u inspirativnim i nadasve edukativnim radionicama domaćih i stranih predavača, testiranje vještina u make up natjecanjima i osvajanje vrijednih nagrada.

HAIR SHOW

Novost ovogodišnjeg izdanja je iznimno snažan segment hair industrije sa svjetski poznatim imenima iz branše. S velikim zadovoljstvom predstavljamo edukativni dvodnevni HAIR SHOW program u paviljonu 8 na više od 2.500 m2 kreativno uređenog prostora s nagrađivanim svjetski poznatim frizerskim stilistima: Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies i edukatorima iz regije: Kanso Akademija Zagreb, Sandra - Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda.TATTOO&BODY PAINTING

Svake godine trudimo se uvesti neke novosti. Ove godine po prvi puta moći ćete na djelu vidjeti najbolje hrvatske tattoo artiste u sklopu projekta Tattoo Arena. Tattoo Arena u suradnji sa Zagrebačkim Velesajmom i Beauty&Hair Expom predstaviti će deset odabranih salona tetoviranja na kojima će se posjetitelji sajma moći istetovirati, odabrati motiv svoje tetovaže, informirati se o tetoviranju kao i kupiti sredstva za njegu i održavanje tetovaža.Održat će se i dva natjecanja u kategorijama najboljih tetovaža odrađenih na Tattoo Areni u subotu 9. te u nedjelju 10. ožujka. Ova atraktivna tema privući će veliki broj zaljubljenika u ukrašavanje tijela. 

MODNA REVIJA KRALJICA HRVATSKE

U subotu i nedjelju, modna agencija Crostars i direkcija Kraljica Hrvatske održat će modnu reviju predstavnica koje su osvajale titulu Kraljice Hrvatske. Uz aktualnu Kraljicu Hrvatske Emu Gračan, posebna gošće revije bit će i prva Hrvatica izabrana za Kraljicu Svijeta 1989. gospođa Danijela Mihalić Gračan.Modnu reviju nosit će između ostalih Kraljica Hrvatske 2015. Tina Živković, Kraljica Hrvatske 2016. Antoanet Levačić , Kraljica Hrvatske 2017. Paula Tandara te princeza aktualne Kraljice Hrvatske Kraljice Hrvatske Sonja Lončar.

NATJECANJA UČENIKA I AMATERA

Petak, prvi dan sajma posvećen je frizerskim i make up natjecanjima učenika srednjih strukovnih škola. Tijekom sajma učenici će pružati posjetiteljima besplatne kozmetičke tretmane lica, prirodnu njegu noktiju, šminkanje za dnevni make up i dr. Učilište Profokus organizira make up natjecanje za učenike srednjih škola i amatere na temu “Pop of Color”, koje kao što i sam naziv govori, stavlja naglasak na intenzivne, kontrastne boje što omogućuje natjecateljima da se potpuno prepuste mašti i predstave svoju vlastitu interpretaciju teme.  Također će održati i prvo natjecanje učenika u dizajnu noktiju pod nazivom “Proljetni nail dizajn”. Tema natjecanja je inspirirana dolaskom proljeća, ponovnim buđenjem prirode i povratka zimom dugotrajno zatomljenih osjećaja.BEAUTY NOVITETI, SAJAMSKI POPUSTI I SAVJETI

Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja. Beauty&Hair Expo mjesto je za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima. Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude i noviteta na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke. 

Sajam je posvećen različitim segmentima industrije ljepote i frizerstva: kozmetika, njega kose, prirodni preparati, oprema salona, njega noktiju. Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, upoznati se sa novim beauty proizvodima, dobiti besplatne kozmetičke savjete, saznati novitete iz područja dekorativne i preparativne kozmetike, najnovije trendove u šišanju i bojanju kose, iskoristiti povoljne sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda ili možda osvojiti neku od bogatih nagrada za posjetitelje poklonite si posjet najvećem sajmu ljepote u regiji. Ukupan sadržaj sajma održat će se u četiri paviljona Zagrebačkog velesajma s više od 300 izlagača na 13.500 m2 izložbenog prostora.

Cijena ulaznice iznosit će 30,00 kuna.

Više o sajmu doznajte na stranicama www.zv.hr.

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.