Zamijenit će nam pudere

BB kreme i ovog će proljeća biti naš beauty favorit. Izdvojile smo najbolje

Donosimo deset odličnih BB krema koje će u narednim mjesecima biti naš omiljeni make-up proizvod

Proljeće nam je pred vratima i s nestrpljenjem iščekujemo tople sunčane dane, ali i promjene koje će ono unijeti u našu garderobu i u naše kozmetičke torbice. S dolaskom toplijih dana naša beauty i make-up rutina se mijenja.. Šminka koju svakodnevno nosimo postaje sve laganija, a kao savršen izbor za kreiranje prirodnog i prozračnog looka ističe se BB krema.

I ovog će nam proljeća BB krema biti jedan od najdražih proizvoda u našim kozmetičkim torbicama jer je lagana i koži dopušta da diše, a volimo je jer njeguje lice te prekriva sve one sitne nedostatke. Uz to, najbolji je izbor za stvaranje prirodnog make-up looka.

BB krema zapravo je kao posebna kombinacija hidratantne kreme i laganog pudera, a osim što prekriva nedostatke, također i hidratizira kožu, smanjuje crvenilo i pigmentaciju.

Na tržištu danas postoje razne vrste BB krema, namijenjene različitim tipovima kože. One hranjive su idealan izbor za suhu i osjetljivu kožu, dok su nemasne i lagane BB kreme s matirajućim učinkom savršene za kožu koja se lako masti. Od klasika kojima se uvijek rado vraćamo pa do uzbudljivih beauty noviteta, BB krema će i ovog proljeća pronaći svoje posebno mjesto unutar kozmetičke torbice svake žene.  Neke od najboljh BB i toniranih krema koje će obilježiti nadolazeće proljetne dane donosimo u nastavku

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.