Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Poput magneta

Želiš privući novac u život? Ovih 5 boja donose sreću i obilje

Jesi li znala da neki vjeruju kako ti boje mogu pomoći privući bogatstvo i podebljati novčanik? Ako nisi, vjerojatno će te zanimati metoda Feng shuija koja kaže kako svaka boja ima svoju posebnu energiju, a neke tako privlače obilje i sreću. U nastavku saznaj o kojim se bojama radi

pexels-sharon-mccutcheon-1191710.jpg
Foto: Pexels

Novac je danas svima od velike važnosti jer nam služi kao sredstvo za preživljavanje. Neki ga rasipaju na sve strane, neki ga racionalno troše, ali svi se možemo složiti u jednom - nije nam na odmet koja kuna, odnosno uskoro euro, više u džepu. Osim što ove boje prema Feng shuiju imaju svoju posebnu energiju i tako neke privlače obilje i sreću, u posljednje vrijeme mnogo se govori o manifestacijama i kako one mogu privući ono što želiš u život. Tako upravo teorija o manifestacijama tvrdi kako bi trebali nositi I određenu boju i usmjeriti energiju na svoje želje za ostvarenje obilja.

Image
Novogodišnji outfit

Za sreću u 2022.: Uz odabir prave boje, privuci uspjeh, novac ili ljubav

Zakon privlačnosti tvrdi da privlačimo ono na što smo usmjereni stoga možda nije loša ideja pokušati 'prizvati' novac u svoj život. U nastavku otkrij koje boje nose sreću za privlačenje novca.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.