Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
'Brak na prvu'

Suze i trzavice već na prvim ceremonijama: 'Da je meni netko pročitao takve zavjete, okrenula bih se iste sekunde i otišla'

Treća sezona sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' počinje već večeras od 21.15 sati na RTL-u, a gledatelje već u prvoj epizodi očekuju dva raskošna vjenčanja, emocije, ali i prve trzavice mladenaca te njihovih gostiju.

Vjencanje.JPG
Budi najbolja verzija sebe.

Hrabru skupinu potpunih neznanaca koji su se odlučili prijaviti u RTL-ov show spojili su i ove godine eksperti Iva Stasiow, Sanela Kovačević Nelly te Boris Blažinić. Priliku da međusobno podijele svoje želje i očekivanja kandidati će dobiti na djevojačkoj i momačkoj večeri, gdje će se prvi put i upoznati. Prošli brakovi i veze, idealni partneri i uzbuđenje uoči sutrašnjeg vjenčanja samo su neke od škakljivih tema o kojima će razgovarati.

U prvoj epizodi održat će se dvije bajkovite ceremonije, a eksperti će objasniti zašto su odlučili spojiti baš ta dva para.

shimmer fallback

''Wow, predivno! Ne mogu sakriti oduševljenje. Apsolutno osoba po mom'', ostat će bez riječi prvi mladoženja dok će prema njemu koračati njegova buduća supruga u vjenčanici iz snova.

Emotivni zavjeti, osmijesi, nervoza, ali i prvi iskreni razgovor novih supružnika obilježit će ceremoniju na koju će malotko ostati ravnodušan.

I dok će prvo vjenčanje biti i više nego idilično, na drugom će se pojaviti prve trzavice i podbadanja, a u glavnoj ulozi neće biti mlada i mladoženja, već dvije – kume!

''Da je meni neki dečko pročitao takve zavjete, okrenula bih se iste sekunde i otišla'', poručit će mladenkina kuma nakon ceremonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

''Kuma mi se čini vrlo zanimljiva osoba, pomalo simpatična i nije mi se baš jako dopao njezin smisao za humor. Možda joj to fali… I malo inteligencije, eventualno'', neće ni mladoženjina kuma ostati dužna.

shimmer fallback

Trzavice i provokacije nastavit će se i tijekom večernje zabave, a požalit će se čak i mladenkina mama: ''Njihova strana je popljuvala sve nas!''

Hoće li sitne provokacije uništiti vjenčanje ili će se večer završiti pjesmom i plesom te koga će svladati emocije kad u zalazak sunca prošeta sa svojom novom suprugom, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj sezoni showa 'Brak na prvu'.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.