Sunce, more i čitanje: Ovo je naš izbor knjiga koje su idealno ljetno štivo za plažu

Neka najbolja ljetna štiva tu su već neko vrijeme i oni su pravi klasici, a mi smo izdvojile neke od njih koje bi ovog ljeta mogle biti pravi izbor za godišnji odmor

Za svakog ljubitelja knjiga, čitanje na plaži predstavlja pravi užitak u ljetu - sam čin čitanja na plaži simbolizira stanku od užurbanog života, a to je način na koji svijetu izjavljujemo da u tom trenutku postojimo samo mi, pijesak, sunce i priča koju čitamo - ništa više.

Knjiga tjedna kojoj se veselimo: Svjedočanstva - Margaret Atwood


Odmor nam svima nudi priliku da usporimo i odmorimo se od obaveza i uhvatimo se u koštac s drugim važnim aspektima života - izgradimo odnose, proživimo avanture, ali i da pročitamo knjige koje smo već dugo željeli pročitati. Upravo iz tog razloga važno je odabrati pravo štivo za čitanje na plaži. 

To nas dovodi do vječnog pitanja - kako odabrati knjigu koju ćeš čitati? Nove knjige izlaze iz tjedna u tjedan, ali neka najbolja ljetna štiva tu su već neko vrijeme i oni su pravi klasici, a mi smo izdvojile neke od njih koje bi ovog ljeta mogle uljepšati tvoj godišnji odmor.


1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.