Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Njihova priča nije imala sretan kraj

Slavni parovi koji su prekinuli nakon više od 20 godina zajedničkog života

Nakon što se medijima proširila vijest o razvodu Sylvestera Stallonea i supruge, prisjetile smo se koji su još parovi bili zajedno više od 20 godina prije nego što su prekinuli

slavni-parovi.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Prekidi veze ponekad su neminovni, a parovi prekidaju iz raznih razloga - nekada je posrijedi prevara, a nekada jednostavno nepomirljive razlike koje isplivaju na površinu nakon nekoliko godina (ili desetljeća) provedenih zajedno. Pritom, neki parovi ostanu u dobrim odnosima, a neki više ne razgovaraju - tu zaista nema pravila.

Image
Ljubav nema pravila

Zabranjena ljubav: Poznati parovi koji su unatoč svim preprekama ostali zajedno

A nema pravila ni kada je riječ o tome koliko traje neka veza - bilo da ona traje godinu, pet, ili 20, nijedna veza ili brak nisu sigurni od prekida. Dokaz tomu su, nažalost, i brojni slavni parovi čija je ljubav pukla i nakon više od dva desetljeća zajedničkog života.

Posljednji među njima su Sylvester Stallone i Jennifer Flavin, koji se razvode nakon 25 godina braka, no oni nisu jedini holivudski par koji je raskinuo nakon toliko godina veze ili braka. U nastavku smo se prisjetile još nekih slavnih veza i brakova koji su trajali više od 20 godina, a koji su, iz ovog ili onog razloga, "pukli".

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.