Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tamna strana slave

Izvukli se iz pakla droge: Zvijezde koje su pobijedile ovisnost o heroinu

Prošli su kroz pakao ovisnosti, dotakli samo dno, ali uspjeli su se izvući i započeti novi život, jači, no ikada prije te bogatiji za veliku životnu lekciju

profimedia-0282690985.jpg
Foto: Profimedia

Gledaš ih na crvenom tepihu u najboljim izdanjima i pomišljaš kako bi bilo lijepo barem na trenutak biti u njihovim cipelama - osobito ako su one Louboutinke proslavljene u Seksu i gradu, predmet žudnje gotovo svake modno osviještene žene.

Image
'Bilo jednom u Hollywoodu'

Top 10 holivudskih skandala i tajni - neke priče nikad nisu dobile svoj kraj

Oni imaju novaca da i ne znaju koliko i mogu si priuštiti što god hoće, a ti bi bila sretna da imaš toliko da zatvoriš kredit za stan i pokriješ minus, a onda, ako ostane, kupiš si one štikle iz prethodne rečenice.

shimmer fallback


I dok listaš fotogaleriju s, primjerice, dodjele Oscara ili gledaš Roberta Downey Jr.-a kako spašava svijetkao Ironman, sigurno ti na pamet ne pada kroz kakve je paklene muke prošao i koliko je duboko dno na koje je pao dok je bio ovisan o kokainu, heroinu i cracku. Hoćemo reći, nije sve onako kakvim se čini i tko zna kakve bitke vode, dok crvenim tepihom hode. U nastavku ti otkrivamo sedam slavnih osoba koje su pobijedile ovisnost o heroinu.

Budi najbolja verzija sebe.
1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.