Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ne boje se starenja

Ove slavne dame iznad 50 i dalje izgledaju nevjerojatno dobro i to se ne boje pokazati

One se ne boje pokazati svoje tijelo u bikiniju, a osim što izgledaju sjajno, ove su dame karizmatične i samopouzdane i dokazuju da žena zaista može izgledati sjajno bez obzira na godine

profimedia-0232285555.jpg
Foto: Profimedia.hr

Da su godine samo broj uvjerili smo se i same više puta, a puno važnije od naše dobi je ono kako se osjećamo u vlastitom tijelu. Brojna istraživanja su pokazala da su žene najsamopouzdanije tek kada dođu u neku malo zreliju dob, a dobar primjer toga su i brojne slave dame koje se ne boje pokazati svoje tijelo unatoč godinama.

Image
Drugačije vršnjakinje

Ove slavne dame su dokaz da možeš starjeti dostojanstveno, a ne 'zamrznuto' kao Madonna

Odijevanje primjereno dobi u današnjem je društvu zastarjeli koncept pa danas pravila više i ne postoje. Zašto bi žene nakon što dođu u određene godine trebale skrivati svoje tijelo? Svaki životni period ima nekih svojih prednosti i nedostataka, no najvažnije da naučimo prihvatiti da je starenje prirodni proces i da ga ne možemo izbjeći.

Zvijezde poput Naomi Watts, Elle Macpherson, Jennifer Lopez i mnogih drugih hrabro su pokazale da su, unatoč godinama, borama i nesavršenostima, ponosne na svoje tijelo. Neke su pozirale gole na naslovnicama magazina, a druge pak često na društvenim mrežama objavljuju svoje fotografije u kupaćim kostimima.

One se ne boje pokazati svoje tijelo u bikiniju, a osim što izgledaju sjajno, ove su dame karizmatične i samopouzdane i dokazuju da žena zaista može izgledati sjajno bez obzira na godine.

Foto: Instagram

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.