Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Brak na prvu

Prvi ples Saše i Bojana nije baš bio romantičan: 'Nema emocije'

U drugoj epizodi showa 'Brak na prvu' Saša i Bojan odlučili su za vjenčanje bez gostiju i kumova.

Budi najbolja verzija sebe.

Romantična lokacija i zvuci morskih valova bili su idealan odabir za vjenčanje Saše i Bojana, a oboje su odlučili doći na vjenčanje bez gostiju i kumova. ''To što nemam kumu i svoju obitelj na svadbi ne doživljavam kao minus - to sam ja i to je dio mene. Ovo je moj izbor i sama stojim iza sebe“, komentirala je Saša. Iako su oboje izrekli 'uzimam', Saša nije krila da joj nedostaje energije kada je u blizini Bojana.

Nakon ceremonije, Bojan i Saša imali su i prvo fotografiranje koje nije prošlo najromantičnije s obzirom na to da je mladoj smetala Bojanova ruka. Ni prvi ples nije bio iz snova, a Saša je tada priznala kako uopće nema emocije.

''Nema emocije, teško da onda mogu. Sve u životu radim s emocijom'', rekla je Saša, a Bojan je mirno odgovorio: 'Hajde opet, budem ja', rekao je mladoženja kroz osmijeh pa pokušao ponovno zaplesati sa svojom partnericom. No, priznaje, konekcije nije bilo.

''Mislila sam da ću odustati na pola plesa, ali nisam uspjela niti početi'', rekla je Saša.

Kako će se razvijati trenutačno najnapetiji odnos između Saše i Bojana te hoće li budući supružnici biti zadovoljni partnerima koje su im stručnjaci namijenili -ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Braka na prvu' od 21.15 sati na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.