Samo za najhrabrije

Čovjek-luftić, ogromna limuzina ili rodeo bik? Pronašle smo tri najluđa napuhanca

Morske radosti uz najnovije hit luftiće na tržištu dostižu jednu novu dimenziju. Neovisno o tome želiš li cijelu ekipu pozvati na party na rozoj limuzini na napuhavanje ili pak želiš zajahati bika na valovima, pronašle smo opcije ludih luftića koji će te oboriti s nogu svojom neobičnošću

Sezona kupanja je otvorena, badići u pripremi, a godišnji odmori samo što nisu krenuli. Tim povodom smo odlučile provjeriti aktualnu ponudu i potražnju za popularnim luftićima, koje smo unatrag zadnjih par godina jako često viđale na plažama. Saznale smo tako da nas ove godine očekuju i neki novi, nesvakidašnji trendovi! Flamingosi, šareni jednorozi, bijeli labudi, kriške pizze, krila, krafne - odlaze u zaborav jer na scenu dolazi ružičasta limuzina, odijelo za čovjeka/luftića i bik za napuhavanje, napuhanci koji će tvoje ljeto učiniti puno zabavnijim!

U nastavku smo izdvojile tri jako bizarna luftića koja su trenutno tražena u svijetu. Možda se i ti odlučiš ove godine na plaži biti jako ekstravagantna pa plijeniti pažnju s jednim od ovih unikatnih napuhanaca.

1/4
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.