Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Kraljevska obitelj

Princ George navršio je 8 godina. Pogledaj novi preslatki portret

Preslatku fotografiju snimila je prinčeva mama, Kate Middleton. Na portretu je i jedan poseban detalj, počast nedavno preminulom princu Phillipu

Princ George
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Novu fotografiju princa Georgea povodom njegovog osmog rođendana snimila je ponosna majka, 39-godišnja Kate Middleton, u njihovom domu u Norfolku, Amner Hallu, i prikazuje budućeg kralja kako sjedi na Land Roveru.

Princ Philip, koji je umro u travnju nekoliko mjeseci prije svog 100. rođendana, obožavao je voziti Land Rovere, a na sprovodu je vojvodin lijes nosio posebno prilagođeni Land Rover Defender, koji je pomogao dizajnirati. Uključivanje Land Rovera u novi Georgeov portret počast je princu Phillipu, Georgeovom pradjedu, koji je volio inženjerstvu.

George, koji danas slavi rođendan, na fotografiji jednostavno blista, a obukao je (ili su ga obukli) u prugastu majicu kratkih rukava i kratke hlače John Lewis koje koštaju oko 10 funti, to jest 88 kuna. 39-godišnji William i Kate planirali su proslavu za Georgea, no Kensingtonska palača nije otkrila detalje, ali smo već ranije saznali da mali prinčevi i princeza za rođendane imaju domaće napravljene kolače.

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate, voli fotografirati i redovito obilježava trenutke u životima svoje djece, osmogodišnjeg Georga, šestogodišnje Charlotte i trogodišnjeg Louisa. Sudeći po portretu princa Georgea, majčino oko zaista može uhvatiti svu ljubav na fotografiji. Sretan osmi rođendan malom princu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.