Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Sve je spremno

Poznate osobe, performansi, igra pogađanja, napetost i drama, a prije svega dobra zabava – sve je to „Masked Singer“!

U subotu, 2. travnja od 20.15 sati gledatelji RTL-a uživat će u pravom televizijskom spektaklu!

Masked Singer - Borko Peric, Ida Prester, Antonija Mandic i Enis Beslagic 2.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Ovaj show za cijelu obitelj donosi senzacionalne izvedbe osoba odjevenih u maske od glave do pete. Ali ne bilo koga – 12 osoba iz svih sfera javnog života pretvara se u Tintilinića, Licitarsko srce, Meduzu, Balthazara, Torpedo, Slatkača... – zvuči nevjerojatno, zar ne?

Ali ovo je tek početak! Identitet osoba u nevjerojatnim kostimima Juraja Zigmana je nepoznat gledateljima, ali i produkciji – samo sedam osoba iz produkcijskog tima zna tko se krije ispod maski! Poznate osobe odjevene u crno, s crnim vizirom na licu dolaze u studio, ne razgovaraju ni s kim, već se sami pripremaju za nastup. Nakon toga, odjeveni u kostim, izlaze na pozornicu kako bi anonimno pjevali u raskošnom studiju pred detektivima Enisom Bešlagićem, Idom Prester, Antonijom Mandić, Borkom Perićem i publikom.

shimmer fallback

Kako bi pomogli detektivima i publici da otkriju tko je tko, prije svakog nastupa prikazuje se snimljeni prilog s osobom koja nastupa, no i tu postoji caka. Glas osobe je izmijenjen, a ona će otkriti samo djelić svoje životne priče koja bi detektive mogla navesti na pravi 'trag'.

Dvanaest poznatih osoba nastupa tako što se 'bore' jedni protiv drugih u duelima, a svatko pjeva pjesmu po svom izboru. Nakon njihova nastupa publika u studiju uz pomoć detektiva odlučuje tko je bio bolji tajnoviti pjevač. 'Pobjednik' ne skida masku već odlazi u drugi krug, a natjecatelj koji je izgubio mora ići u eliminacijsku rundu.

No tek se tu stvari zahuktavaju! Prije eliminacija detektivi pokušavaju pogoditi identitet osobe ispod maske, i to pomoću različitih tragova, slušajući i što publika misli. Osim maske pod kojom se nalaze i snimljenog priloga o osobi koja izlazi na pozornicu, nekad će im natjecatelji tragove davati i kroz svoje nastupe.

Iako je 'Masked Singer' show natjecateljskog karaktera, poanta nije u tome da pobijedi najbolji pjevač već onaj koji najbolje dočara duh maske koju je odabrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Sve ovo zvuči komplicirano, no zapravo je vrlo jednostavno – treba se samo opustiti i prepustiti najluđem televizijskom showu uz voditeljicu Antoniju Blaće i detektive te raskošne kostime Juraja Zigmana, jer dobra zabava uz raspjevane i zamaskirane tajnovite celebrityje na RTL-u, od ove subote u 20.15 sati je zagarantirana!

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.