Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ima se - može se

Vila od 123 milijuna dolara? 'Sitnica': Ove zvijezde imaju najveću kolekciju luksuznih nekretnina

Od privlačnih imanja u Kaliforniji do skupocjenih stanova u New Yorku, ove slavne osobe mogu se pohvaliti pozamašnom kolekcijom nekretnina koje se nalaze u njihovom vlasništvu

profimedia-0636364780.jpg
Foto: Profimedia.hr

Nije tajna da bogati i slavni vole kupovati i prodavati luksuzne nekretnine, a gotovo svaka zvijezda posjeduje barem nekoliko skupocjenih kuća ili stanova diljem svijeta. Ipak, neke holivudske zvijezde i slavni milijarderi u tome debelo prednjače pa se mogu pohvaliti pozamašnom zbirkom nekretnina koje imaju posvuda po svijetu.

Image
Zlatne 'koke'

Bogatstvo od malih nogu: Ovo su najbogatija djeca slavnih faca

Preko 20 kupaonica, teniski tereni, soba samo za trampolin…

Celebovi poput Leonarda DiCparija i Oprah Winfrey već su odavno postavili standarde o tome kako bi trebale izgledati kuće iz snova, no oni nemaju samo jedan takav savršeni dom, već nekoliko njih, i to na prekrasnim lokacijama po svijetu.

shimmer fallback

Vila od 43 milijuna dolara koju je 2020. kupio Bill Gates

Za razliku od mnogih drugih koji često prodaju svoje nekretnine, ove slavne osobe poznate su po tome što im je stalo do njihovih domova, umjesto da ih prodaju samo radi ostvarivanja profita. Tako je, primjerice, pop pjevačica Taylor Swift izuzetno sentimentalna kad je u pitanju njezin dom, odnosno domovi jer ih posjeduje čak osam.

Tko još od slavnih osoba i bogataša posjeduje najzavidniju zbirku nekretnina diljem svijeta doznaj u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.