Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ne propusti

Povijesna krunidba kralja Charlesa III. na RTL-u: Kraljevsko izdanje RTL-a Danas uživo pred Westminsterskom opatijom

Specijalno, kraljevsko izdanje RTL-a Danas na dan krunidbe kralja Charlesa III. i kraljice Camille vodi gledatelje uživo pred Westminstersku opatiju. Ana Brdarić Boljat u studiju će ugostiti komentatore Tvrtka Jakovinu i Mirjanu Rakić, koji će svojim stručnim komentarima provesti gledatelje kroz povijesni dan.

Ana Brdaric Boljat.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Popodnevni RTL Danas od 16.00 sati u subotu, 6. svibnja, specijalim izdanjem obilježit će novu stranicu britanske i svjetske povijesti. Specijal RTL-a Danas o krunidbi kralja Charlesa III. gledatelji će moći pratiti u subotu, 6. svibnja od 16.00 sati. Povijesna krunidba Charlesa III. i njegove supruge Camille željno se iščekuje u cijelom svijetu. 

Kraljevsko izdanje RTL-a Danas vodit će Ana Brdarić Boljat, a uređivati Josip Antolić. U studiju će voditeljica ugostiti stručne komentatore - povjesničara Tvrtka Jakovinu i legendarnu novinarku Mirjanu Rakić, a ispred Westminsterske opatije će se uživo javljati reporterka Maja Oštro Flis. 

shimmer fallback

Kralj Charles III. je 40. vladajući monarh koji je tamo okrunjen od 1066. godine, a zanimljiva jest i činjenica da je ovo četvrti veliki događaj u britanskoj kraljevskoj obitelji kojeg pokriva upravo RTL-ova reporterka. 

"Prvi kraljevski događaj koji sam pratila bilo je vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja. U Londonu sam pratila i jubilej preminule kraljice Elizabete II., kasnije, nažalost, i njezin ispraćaj", otkriva Maja i dodaje da u London putuje sa snimateljem Jankom Gredeljem, s kojim je popratila sve navedene prijelomne događaje britanske monarhije. Ovaj uigrani RTL-ov kraljevski tandem donijet će sve najvažnije događaje britanske krunidbe, prve u posljednjih 70 godina. 

"Svi ti trenuci, događaji, jubileji i vjenčanja djelić su svjetske povijesti. Čim sletite u London, srećete se s obožavateljima kraljevske obitelji, nizom ceremonija razrađenih do najsitnijih detalja - i, naravno, sa svom silom svjetskim medija. Milijuni ljudi su na ulicama, mnogima nije problem putovati preko cijele zemlje i danima kampirati pred Buckinghamskom palačom. Britanci jako poštuju svoju tradiciju", jasna je reporterka. "Puno toga odvija se u jednom danu, prelazimo popriličan broj kilometara, susrećemo najrazličitije ljude, a cijelo to radno iskustvo iznimno nam je zanimljivo. I zaista - uspomena za cijeli život", zaključuje Maja Oštro Flis. 

Tko je kralj Charles III., tko je njegova supruga Camilla, kakvim krunama će biti okrunjeni i tko će se sve pojaviti na povijesnoj krunidbi - ne propustite pogledati u subotu, 6. svibnja, od 16.00 u specijalnom izdanju RTL-a Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.