Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Bili su pred razvodom, pa se pomirili

Druga šansa: Stallone i supruga ipak se ne razvode, no nisu jedini par koji se pomirio nakon razlaza

Brak nije jednostavan i često bude nesuglasica zbog kojih se parovi požele razvesti. Ipak, nekada se u procesu razvoda uspiju pomiriti, a nekoliko takvih parova smo se prisjetile u nastavku

stallone.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Svaki brak je težak i zahtijeva predanost i rad, a nerijetko završi i razvodom ako bračni partneri jednostavno ne znaju kako dalje. A to dobro znaju i neke slavne face koje su bile pred razvodom, no na kraju su ipak odlučile poraditi na svojim problemima i ne odustati tako lako.

Image
Njihova priča nije imala sretan kraj

Slavni parovi koji su prekinuli nakon više od 20 godina zajedničkog života

Posljednji među takvim parovima su i poznati glumac Sylvester Stallone i njegova 22 godine mlađa supruga Jennifer Flavin, koji su prošlog mjeseca potvrdili da se razvode nakon što je Flavin podnijela zahtjev za razvod nakon 25 godina braka. Do kraha je navodno došlo jer je Stallone odlučio nabaviti novog psa, s čime se Flavin nije složila pa su se posvađali, a Stallone je priznao da on i supruga idu različitim putem.

Najnovija vijest je da se par ipak odlučio pomiriti, i to mjesec dana nakon što je bivša manekenka podnijela zahtjev za razvod, a glasnogovornik para je za PageSix rekao da su se sastali kod kuće, razgovarali i riješili sve nesuglasice te da su jako sretni. No, oni nisu jedini par koji je bio pred razvodom pa se odlučio pomiriti, a nekoliko takvih celebrity parova smo se prisjetile u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.