Budi najbolja verzija sebe.
Image
Foto: www.profimedia.hr
Larry King - 8 brakova
Foto: www.profimedia.hr

Larry King - 8 brakova

Iako definitivno nikada nije bio prvorazredni ljepotan, TV voditelj i komičar Larry King ostao je upamćen kao jedan od najvećih zavodnika svijeta show businessa. Naime, šarmantni i uvijek humoristični Larry ženio se čak 8 puta! Brak s prvom suprugom Fredom Miller trajao je samo godinu dana, nakon čega je zaredao još 7 supruga. Sa zadnjom, Shawn Southwick, u braku je bio od 1997. do 2019 godine. Larry je sa svojim brojnim suprugama dobio petero djece, a postao je i djed devetoro unuka. Kako je sam jednom šaleći se rekao – nije loše za jednog neuglednog klinca kojeg u tinejdžerskim godinama niti jedna djevojka nije htjela ni poljubiti.

 Joan Collins - 5 brakova
Foto: www.profimedia.hr

Joan Collins - 5 brakova

Kraljica glamura i zvijezda serije "Dinastija" do sada je imala 5 muževa. S posljednjim, Percyjem Gibsonom u braku je od 2002. godine, a nikada se nije libila govoriti o svojoj seksualnosti ni romansama sa slavnim frajerima. Naime, Joan je bila u središtu brojnih holivudskih afera. Nakon što se rastala od prvog supruga, Collins je bila s brojnim muškarcima, uključujući sina Charlieja Chaplina, Conrada Hiltona te Richarda Burtona. Oduševila je i slavnog umjetnika Andyja Warhola, kojem je jedno vrijeme bila muza, no bili su samo prijatelji. Za petog supruga Percyja Gibsona udala se 2002., kad je njoj bilo 69, a njemu samo 37 godina. Percy danas ima 55 godina i još su u sretnom braku. "Kad smo se Percy i ja vjenčali, 17. veljače 2002., svi su rekli da to neće potrajati. Čak su i neki moji prijatelji bili sumnjičavi - ne samo zato što je on 32 godine mlađi već i zato što ja imam nevjerovatan rekord kada je riječ o sklapanju brakova. Ipak, 20 godina kasnije, mi smo još uvijek zajedno, sretni smo i još uvijek se volimo", rekla je glumica.

Elizabeth Taylor - 8 brakova
Foto: www.profimedia.hr

Elizabeth Taylor - 8 brakova

Jedna od najljepših žena na svijetu obožavala je muškarce, a i oni nju. Strastveno se zaljubljivala, svađala i rastavljala, a za svoju neprežaljenu ljubav, Richarda Burtona udavala se dva puta. Posljednji muž na Elizabethinoj listi bio je Larry Fortensky s kojim je bila od 1991. do 1996. godine. Umrla je 2011. u 79. godini života te ostala upamćena kao jedna od najvećih zavodnica starog Hollywooda, žena iz koje je cijelog njezina života prštala jaka seksualna energija.

Zsa Zsa Gabor
Foto: www.profimedia.hr

Zsa Zsa Gabor

Slavna glumica sa svojom je svadbenom karijerom krenula 1937. godine, a za svog 9. muža udala se 1986. i bili su zajedno sve do njezine smrti 2016. godine. Ova je plavuša mađarskog porijekla apsolutna rekorderka po broju brakova kada je riječ o holivudskim divama, a zanimljivo je i to kako se uvijek uspijevala udavati za jako bogate i moćne frajere. Njezin prvi suprug bio je znatno stariji turski diplomat Burhan Asaf Belge kojeg je zaprosila - ona. Glumica je tada imala svega 15 godina. Drugi puta se udala za Conrada Hiltona, nasljednika lanca hotela Hilton, a kasnije se udala i za Jacka Ryana, tvorca Barbie lutke. Na kraju se uspjela vjenčati i s aristokratom Frédéricom Prinz von Anhaltom koji je bio njezina posljednja ljubav.

Clark Gable - 5 brakova
Foto: www.profimedia.hr

Clark Gable - 5 brakova

Holivudski ljepotan s brčićima kojem žene nisu mogle odoljeti ženio se 5 puta u svojih 59 godina života. Premda se stalno šuškalo o njegovim biseksualnim sklonostima, svako je malo mijenjao supruge i ljubavnice. S Kay Williams ostao je u braku do svoje smrti, punih 5 godina, što je bio njegov osobni rekord dugovječnosti veze. Prije nje je bio u braku s Franz Dorfler, australskom glumicom, zatim sa starletom starog Hollywooda i bogatom nasljednicom Mariom Franklin Prentiss Lucas Langham, a treća supruga mu je bila Carole Lombard, navodno njegova najveća ljubav koja je tragično preminula u avionskoj nesreći nakon tri godine braka. Zatim je još uslijedila i engleska manekenka Kay Spreckels, a sveukupno je dobio i dvoje djece iz svih svojih veza i brakova. Uz sve to, govorkalo se da ponekad ima afere i s muškim kolegama glumcima. Zanimljiv ljubavni život, zar ne?

Billy Bob Thornton  - 6 brakova
Foto: www.profimedia.hr

Billy Bob Thornton - 6 brakova

Ovaj je glumac u brak stupio čak 6 puta, a ima i četvero djece. Najviše je pažnje javnosti privukao njegov brak s Angelinom Jolie koji je trajao četiri godine, od 1993. do 1997., a koji je bio poprilično kontroverzan. Angelina mu je bila već peta žena, a zbog nje je ostavio preko noći svoju zaručnicu, glumicu Lauru Dern. Par je nosio bočice krvi jedno drugoga oko vrata te su si na kožu tetovirali međusobna imena, no ljubav nije potrajala. Na kraju se 2014. skrasio s Connie Angland s kojom ima i kćerkicu.

Pamela Anderson - 5 brakova
Foto: www.profimedia.hr

Pamela Anderson - 5 brakova

Najpoznatija Playboyjeva zečica svijeta, legendarna plavuša Pamela Anderson, proslavila se kao ljepotica s havajskih plaža u seriji „Baywatch“, no javnost ju dobro zna i po brojnim aferama i brakovima. Naime, Pamela se za sada udavala pet puta, a dva puta je rekla sudbonosno „da“ istom muškarcu. Naime, bila je udana za rockera Tommyja Leea s kojim ima dvoje djece i s kojim je snimila slavni porno uradak, a onda se udala i za Kida Rocka i Ricka Salomona, i to čak dva puta. Na kraju je sreću pronašla 2020. s Danom Hayhurstom koji je bio njezin tjelohranitelj.

Liza Minnelli
Foto: www.profimedia.hr

Liza Minnelli

"Samo" 4 supruga naredala je legendarna Liza Minelli. Bila je udana za pjevača koji je na kraju otkrio da jer gay, producenta, kipara i promotora glazbenih koncerata. Iako je ljubila još i Martina Scorsesea i Petera Sellersa, s niti jednim nije uspjela dobiti dijete iako je to žarko željela. Cijelog je života patila i borila se s alkoholizmom te ovisnošću o tabletama za spavanje, a navodno su njezini izljevi bijesa kada bi se napila i bili okidači svake njezine rastave.

Zaljubljivi leptirići

U ljubav vjeruju: Slavne face koji su rekorderi po broju brakova

Sudbonosni odlazak pred oltar za neke je ljude najvažniji dan njihova života, a za neke druge je pak više kao svakodnevna rutina. Danas ti predstavljamo celebove koji su supružnike mijenjali kao čarape. Ovi zaljubljivi slavni frajeri i dame tako su pravi zagovornici stava da se novoj ljubavi uvijek valja dati šansu čak i u formalnom smislu, stupanjem u brak, pa ma kako kratko on možda trajao.

Budi najbolja verzija sebe.
zena.hr • Foto www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.