Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Nekad i sad

Kakve transformacije: Kako su slavne face izgledale na početku karijere, a kako danas?

Uvijek se lijepo osvrnuti na početak karijera naših omiljenih zvijezda i zatim usporediti gdje su danas i procijeniti koliko su daleko stigli

collage.jpg
Foto: Profimedia.hr

Sezona dodjela nagrada u Hollywoodu u punom je jeku. Nakon dodjele Zlatnih globusa, BAFTA-e i SAG Awardsa, svi s nestrpljenjem iščekujemo dodjelu one najglamuroznije nagrade u filmskom svijetu, Oscara.

Na svim tim dodjelama kroz godine smo se nagledali svačega, bilo je i puno iznenađenja koja su otvorila put kulturnim prekretnicama, a neke su zvijezde ušle u povijest. Svaki put kad se održi neki takav glamurozni događaj, ne zanima nas samo tko je osvojio nagrade, već i koji su celebovi briljirali na crvenom tepihu.

Image
Mladi, zgodni i ludo talentirani

Mlade nade Hollywooda: 8 glumačkih zvijezda koje su već osvojile publiku

Uvijek se lijepo osvrnuti na početak karijera naših omiljenih zvijezda i zatim usporediti gdje su danas i procijeniti koliko su daleko stigli. U nastavku donosimo fotografije slavnih osoba s početaka njihove karijere pa do nedavnog pojavljivanja na crvenom tepihu uoči dodjele Grammyja ili Zlatnih globusa. Zanimljivo je vidjeti koliko su se promijenili.

Budi najbolja verzija sebe.
1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.