Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Zbogom Đole

Odlazak Panonskog mornara: Srpski mediji javljaju preminuo je Đorđe Balašević

Legendarni glazbenik prije nekoliko dana zaprimljen je u bolnicu u Novom Sadu zbog upale pluća, no čini se kako je u petak izgubio bitku s bolešću

PXL_130914_8914837.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Slavni kantautor, pjesnik, glazbenik Đorđe Balašević preminuo je u petak u 68. godini života javlja srpski  Blic.

Balašević je prije tri dana primljen na Infektivnu kliniku u Novom Sadu,  gdje se liječio od upale pluća jer mu se stanje pogoršalo. Naime, kako pišu ondašnji medjii, Balašević je gotovo dva tjedna imamo simptome upale pluća i kada su se stanje pogoršalo primljen je u bolnicu.

U petak poslijepodne, legendarni glazbenik i pjesnik, izgubio je bitku za život. Srpski Blic doznaje kako je Balašević imao koronavirus te jednostavno nije izdržao.

Balašević je rođen 11. svibnja 1953. godine u Novom Sadu. Bio je član grupa "Žetva" i "Rani mraz". Ipak, 1982. je počeo solo karijeru i svojim izričajem i postao jedan od omiljenih glazbenika i kantaoura u cijeloj Jugoslaviji.

Balaševićeva najveća ljubav bila je supruga Olivera s kojom je proveo više od 40 godina. Upoznali su se 1979. u televizijskoj emsiji. Oboje su gostovali, ona bivša reprezentativkuau sportskoj gimnastici,a on kao glazbenik. Bila je to gotovo ljubav na prvi pogled. On je uvijek isticao kako je ona promijenila njegov život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

 "Na putu da postanem pokvaren dečko, sreo sam nju, i sve je preraslo u priču o bitangi i princezi, ali u malo izmenjenim ulogama. Daleko od toga da je ona bila bitanga, ali bila je mala skitnica po studentskim sobama i domovima, s ogromnom ambicijom. Pre Olje imao sam neke tragične, formalne veze, ali kada sam nju prvi put video, pomislio sam da želim da se oženim i imam svoju obitelj ", rekao je ranije Đorđe koji je s voljenom Oljom kako ju zvao dobio troje djece, sina Aleksu te kćeri Jovanu i Jelenu.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.