Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
'Uzimam' kao iz bajke

Od Bennifer do Kourtney i Travisa: Najposebnija celebrity vjenčanja u prošloj godini

Planiraš li u 2023. svoje vjenčanje, inspiriraj se najljepšim vjenčanjima slavnih koja smo imale prilike vidjeti u prošloj godini

profimedia-0693601466.jpg
Foto: Profimedia

Ako si jedna od onih koja od djetinjstva mašta o bajkovitom vjenčanju, a veliki dan planirate u ovoj godini, možda već imate i datum, u nastavku ti donosimo najljepša celebrity vjenčanja kako bi "ukrala" ideje za svoje vjenčanje.

Neki više vole obalna područja Meksika, dok su drugi za svoje vjenčanje odabrali Europu - Jennifer Lopez i Ben Affleck sudbonosno "da" izrekli su u Georgiji, a Kourtney Kardashian i Travis Baker imali su pravu talijansku bajku. Istina, lako je živjeti bajku kada je "kesa odriješena" - Jennifer i Ben za svoje su vjenčanje keširali vrtoglavih 400.000 dolara, piše The Daily Mail. Ok, tvoj je budžet nešto skromniji, no to ne mora biti prepreka da i ti imaš vjenčanje iz snova. Inspiriraj se vjenčanjima celebritija i njihove odlične ideje preslikaj na svoju svadbu. Ključ je u kreativnosti, a ne u eurima i dolarima.

Image
Tajna mladolikog izgleda

Beauty trikovi koje Jennifer Lopez koristi za mladoliku i sjajnu kožu

Mi ti u nastavku donosimo najljepša celebrity vjenčanja u prošloj godini, a ti ih onda pomnije prouči na njihovim društvenim mrežama - možda ti se svidi vjenčanica Nicole Peltz (snahe Victorije Beckham), veo Kourtney Kardashian, dekoracije na stolovima kod Afflecka i Jen ili pak ideja o tajnoj šifri koju su morali znati uzvanici na njihovo vjenčanje kako bi mogli ući u tu bajku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.