Budi najbolja verzija sebe.
Crveni tepih

Nedostatak higijene ili sloboda? Neobrijani pazusi Madonnine kćeri opet su top tema

Lourdes Leon ponosno je pokazala dlačice ispod pazuha na crvenom tepihu, a mi smo se prisjetile koje još zvijezde ne koriste aparat za brijanje

Najveći svjetski modni događaj Met Gala je iza nas, ali kao i svake godine danima ćemo još gledati fotografije i čitati o zanimljivim/šokantnim pojavama na crvenom tepihu. Kim Kardashian u crnom, doslovno od glave do pete, izazvala je velike rasprave, ali i postala odlična šala na društvenim mrežama, a nude haljine su nakon ovog događaja svakako nešto što će biti trend u sljedećim sezonama.

No, Madonnina kći Lourdes Leon debitirala je na ovom crvenom tepihu i postala jedna od top priča. Za debi na crvenom tepihu Met Gala odabrala je seksi ružičastu haljinu sa stotinama metalno vezenih ukrasa modne kuće Moschino, srebrne sandale, a niz leđa joj je padala crna ravna kosa. Njezin outfit podsjetio nas je na Cher, ali u prvi plan su ipak došli njezini neobrijani pazusi, što je posebno naglasila jer je digla ruku.

Budi najbolja verzija sebe.

Iako ovo nije prvi put da zvijezde dolaze s 'ovim dodatkom' na crveni tepih, opet se otvorila stara rasprava. Mogu li žene pokazati dlačice ispod pazuha i ne doživjeti osudu ili se ovdje samo radi o jednom marketinškom šokantnom triku kako bi se pisalo o nekoj osobi? Možeš doći odjevena kao Kim Kardashian i postati najveća šala na internetu ili možeš učiniti nešto kao Lourdes Leon i svi će pisati o tome. No, iako ne znamo pravi istinu, Madonna je sigurno ponosna na svoju kćer jer i ona na Instagramu objavljuje fotografije s dlačicama ispod pazuha.

Svaka žena svakako treba sama odlučiti što će činiti sa svojim tijelom, a dok čekamo da vidimo kako će druge žene reagirati i hoće li ovo postati trend prisjetile smo se i drugih slavnih dama koje se nisu sramile pokazati neobrijane pazuhe.

1/10
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.