Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Zanimljivi i inspirativni

Najbolji dokumentarci o slavnim osobama koje vrijedi pogledati

Posljednjih godina dokumentarci o slavnim osobama sve su popularniji, a u nastavku smo izdvojile neke od najzanimljivijih koje vrijedi pogledati

profimedia-0252859146.jpg
Foto: Profimedia.hr

Nekada su se privatni životi javnih osoba što više pokušavali skrivati od očiju javnosti, no dolaskom društvenih mreža slavne osobe postale su puno 'otvorenije' i pristupačnije u dijeljenju intimnih detalja iz svog života. Blještavilo, luksuz, fanovi diljem svijeta - sve to možda izgleda nevjerojatno privlačno i bajkovito, no uvijek postoji i druga strana medalje.

Image
Nije sve tako divno

Mračna strana slave: Slavni koji su pokušali 'podići ruku na sebe'

Upravo zbog toga, sve su popularniji i dokumentarci o slavnim osobama koji nam pokazuju njihov put do uspjeha, njihove uspone i padove, ali i da su i oni samo ljudi, da i sami vode velike borbe, imaju brojne strahove, nesigurnosti i probleme.

Neki od dokumentaraca ispričani su iz njihove perspektive, a drugi govore o njima, a svima im je zajednička jedna stvar: mračna strana slave i putovanje kroz život pod povećalom javnosti. Od Selene Gomez pa sve do Amy Winehouse, u nastavku smo izdvojile neke od najboljih dokumentaraca o slavnim osobama koje vrijedi pogledati.

Budi najbolja verzija sebe.
1/12
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.