Jessica Simpson

Glumica i pjevačica Jessica Simpson jedna je od slavnih dama koja je kroz godine najviše oscilirala u težini. Od manekenske građe znala je doći do 100 kilograma, zbog čega je često bila meta zlobnih komentara. Pogotovo se znala udebjati tijekom i nakon trudnoća, no u konačnici se uspjela ponovno vratiti na početnu kilažu. Jessica je doista iskusna u mršavljenju pred kamerama.

Renee Zellweger

Oskarovka koja je vjerojatno najpoznatija kao slavna slatka bucka je definitivno Renee Zellweger. Naime, simpatična glumica se proslavila ulogom u "Dnevniku Bridget Jones" i mnogi gledatelji zavoljeli su je baš kao simpa bucku, pa se nikad nisu pomirili s time da ona sama preferira znatno mršaviji look. Renee se u karijeri tako susrela s brojnim osudama na račun svoje mršavosti, a optuživalo ju se i za anoreksiju, no ta tvrdnja nikada nije dokazana.

Mariah Carey

Glazbena diva nevjerojatnog glasa Mariah Carey na početku je karijere bila građena kao model, no s vremenom se udebljala i pomalo opustila. Ipak, unatoč višku kilogramima Mariah je uvijek voljela naglašavati svoj seksepil te je očito kako se u svakoj svojoj fazi osjeća seksi i poželjno.

Jennifer Hudson

Oskarovka i pjevačica Jennifer Hudson započela je karijeru kao simpatična bucka sjajnog glasa, no s vremenom se stesala te je izgubila oko 30 kilograma. Podvrgla se rigoroznim dijetama i vježbanju te je u potpunosti promijenila svoj izgled.

Jordin Sparks

Pjevačica i bivša djevojka Jasona Derula proslavila se kao bucka 2007. kada je pobijedila u sezoni American idola. Od tada je izgubila preko 15 kilograma, udala se i rodila sina, a uvelike se i povukla sa scene.

Christina Aguilera

Pjevačica Christina Aguilera bila je seks simbol ranih 2000-ih, a plijenila je pažnju vitkom linijom i bajnim glasom, no s godinama se znatno udebljala. Christina je do rođenja svog djeteta bila mršavica, a onda je malo po malo počela prihvaćati svoje punašnije tijelo. Danas je ponosna na bujne obline i ženstvenu figuru te se očito ne planira vraćati na liniju iz mladih dana.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt je čak dva puta bila proglašena najzgodnijom ženom svijeta, ali i ona je tijekom karijere prošla kroz okrutni žrvanj dijeta, vježbanja i borbe s kilogramima. Od mršavice je znala u rekordnom roku postati bucka i obrnuto, a mi pak mislimo da u obje verzije izgleda jako dobro.

Oprah

Legendarna voditeljica, milijarderka i medijska ikona Oprah također cijeli život muku muči s dijetama i održavanjem idealne težine. Više puta je sama priznala koliko ju je njezin izgled u karijeri brinuo te koliko je znoja i suza prolila ne bi li u mlađim danima koliko-toliko imala vitku liniju. Danas je pak posve opuštena te ju ne brinu komentari ni mišljenja drugih. Njezin uspjeh govori dovoljno o tome koliki su njezini talent i karizma. Kilogrami u toj priči ne igraju nikakvu ulogu.

Kelly Clarkson

Poznata pjevačica Kelly Clarkson još je jedna od dama koje su se svim silama željele othrvati svojoj prirodno krupnijoj građi, no u konačnici im to nije pošlo za rukom. U mlađim je danima bila vitka, ali je morala jako paziti što jede da bi kasnije odlučila prihvatiti sebe takvu kakva je neovisno o broju na vagi. Danas zrači samouvjerenošću, a to što je bucka nitko joj ne uzima za zlo.

Teška odluka

Mršavica ili baš ne: Kako slavne dame bolje izgledaju?

Mnoge slavne glumice i pjevačice u karijeri su prošle značajne promjene kilaže. Mi te ovog puta pitamo, stoji li im bolje višak ili manjak kilograma? O ovom će se pitanju mišljenja teško usuglasiti, jer svatko ima svoj ukus, a mi bismo rekli da su nama ove dame lijepe u svakoj fazi svog života i izgleda. Od Jennifer Hudson pa sve do Renee Zellweger, u našoj galeriji pronađi mnoge slavne dame koje su nas uvijek oduševljavale svojim talentom, neovisno o konfekcijskom broju koji su nosile.

zena.hr • Foto www.profimedia.hr
1.5.2021.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.