Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Prirodno, a holivudski

Zaboravi na bojenje kose: Ove slavne dame svoje sijede ponosno pokazuju

Sijeda kosa više nije simbol neurednosti niti je tabu. Ove su slavne dame objeručke prihvatile svoju prirodnu boju kose te je nose na najbolji mogući način - i baš im stoji

profimedia-0619991697.jpg
Foto: Profimedia

Staneš li na trenutak i promisliš li što se u posljednjem desetljeću promijenilo u beauty svijetu, možda će ti na pamet pasti najnoviji trendovi, boje i krojevi koji odlaze i dolaze svake sezone. Možda ćeš reći da su društvene mreže nametnule standarde ljepote - što je nažalost istina, posebice kad je riječ o adolescentima. No, jednu im stvar moramo priznati. Unazad nekoliko godina modni su katalozi prepuni žena koje odskaču od 90-60-90 ideala, žena koje nisu uvijek fotošopirane do neprepoznatljivosti već su i/ili našminkane.

Image
Frizura koja je uvijek IN

Plavi bob nosi se i ove jeseni - imamo 7 sjajnih ideja za inspiraciju

Usporedno s tom inkluzijom i body positivity pokretu, primjetan je još jedan trend - sijeda kosa pravi je hit! Prirodna boja kosa koja dolazi sasvim prirodno - starenjem - nije nešto od čega treba bježati ili brže-bolje tretirati bojenjem kose, barem ako je suditi po rastućem trendu 'prirodne' sijede kose.

Tog je svjesno i ovih 10 slavnih dana koje svoju sijedu kosu nose na najbolji mogući način. Osim što svojim primjerom pokazuju da sijeda ne treba biti dosadna i neodržavana, isto tako poručuju da trebamo prihvatiti sve ono što nam nose godine.

shimmer fallback

Ovu prirodnu boju kose stoga ne treba skrivati, već okrenuti u svoju korist!

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.