Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Miss Zadarske županije 2019. je Iva Mijolović

Prekrasna Iva kreće u pripreme za finale Miss Hrvatske koje se održava krajem kolovoza

Miss Zadarske županije 2019. je Iva Mijolović
Budi najbolja verzija sebe.

U prekrasnom ambijentu Teatro bara sinoć je izabrana Miss Zadarske županije ,a najljepšom je proglašena Iva Mijolović. Prvom pratiljom proglašena je Luciana Vulić, a drugom Tina Ković.

shimmer fallbackPrekrasnih jedanaest ljepotica natjecalo se za titulu najljepše, a poznato je da su sve dosadašnje pobjednice zadarske županije jako visoko kotirale u finalima Miss Hrvatske stoga je vladalo veliko zanimanje za ovim izborom. Djevojke su nosile nove kolekcijama poznatih dizajnera Zorana Aragovića koji nam je predstavio urbanu liniju "Bite my Style" , Ivanu Jurić , Ellu Dušević, Galko i butik My Life.

shimmer fallbackZa predivan izgled finalistica pobrinula se kozmetika  Ziaja kozmetika, make up potpisuje brand Diego della Palma, a sinoć je bio i predstavljen predivan miris sa potpisom poznatog branda Guerlain " "Mon Guerlain Bloom of rose" koji je sve oduševio svojim mirisnim akordima.

shimmer fallbackU glazbenom programu nastupili su Antonija Šola i klapa Puntamika. a prekrasna Iva Mijolović kreće u velike pripreme za finale Miss Hrvatske koje se održava krajem kolovoza u Malom Lošinju na Kvarneru. 

shimmer fallbackMiss Zadarske županije osvojila je i bogate poklone među kojima su Ziaja kozmetika, Guerlain, Dieggo della Palma, Trussardi, prekrasnu ogrlicu zlatarnica i srebrnarnica Dominik, Lovely bags , kreaciju Elle Dušević,paket Maraske, sliku akademskog slikara Hrvoja Puškarićai mnoge druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.