Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Jedva čekamo: 'Masked Singer' vodit će Antonija Blaće, a znamo tko su i detektivi

U subotu, 2. travnja od 20:15 sati na RTL-u kreće 'Masked Singer', najiščekivaniji show ovog proljeća, koji će gledateljma donijeti glazbene hitove u posve novom ruhu te vrhunsku zabavu za cijelu obitelj uz još neviđeni spektakl na ovim prostorima.

Masked Singer - Borko Peric, Ida Prester, Antonija Blace, Enis Beslagic, Antonija Mandic.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

'Masked Singer' osvojio je srca milijuna obožavatelja diljem svijeta upravo zbog premise koja je potpuno drugačija od svega na što su gledatelji navikli, a od ovog će travnja u hrvatskoj inačici moći uživati i brojni gledatelji RTL-a. Osobe odjevene od glave do pete u šarene, ogromne i nevjerojatne maske nastupat će na grandioznoj pozornici izvodeći najveće glazbene hitove. I sve to ne bi bilo nimalo čudno da njihov identitet svima nije potpuna nepoznanica, a jedino poznato jest da je riječ o svima znanim licima iz javnog života – glumcima, glazbenicima, voditeljima, sportašima, političarima…

Kroz cijelu sezonu showa njihov identitet pokušat će odgonetnuti publika, ali i četiri detektiva – omiljeni glumac i voditelj Enis Bešlagić, popularna voditeljica i pjevačica Ida Prester,poznato televizijsko lice i novinarka Antonija Mandić tekazališni, televizijski i filmski glumac Borko Perić.

shimmer fallback

Upravo oni pomno će pratiti izvedbe maskiranih natjecatelja u grandioznom studiju te, slijedeći različite tragove i informacije o njima, pokušati otkriti tko je ispod maske, a kroz čitavu avanturu natjecatelje, detektive i publiku vodit će jedno od omiljenih televizijskih lica – Antonija Blaće.

A iako su iza njih brojni projekti, u ''detektivskoj'' ulozi, priznaju, još se nikad nisu našli pa ih suradnja na 'Masked Singeru' iznimno raduje.

''Za mene je nešto novo svaki put izazov. Drago mi je da ću surađivati s kolegama i upoznati neke nove ljude. Mislim da je produkcijska ekipa s nama, detektivima, odradila izvrstan posao'', kaže Enis Bešlagić, dodajući koliko se veseli spektakularnim nastupima, ''Mi doista nemamo pojma tko je ispod! Nadam se da će biti fenomenalnih izvođača i da ćemo se iznenaditi kad skinu maske i kad vidimo o kome se radi''.

''Jako se veselim, svi detektivi su stvarno super, energija među nama je sjajna! Svi su šaljivdžije, mislim da će biti puno smijeha i zabave'', najavljuje i Ida Prester.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

''Jako mi se svidio ovaj show baš zato što ima tu neku dozu bizarnosti… Ti celebrityji koji nastupaju neće biti u svom najboljem izdanju ni u najljepšoj haljini, ono na što smo navikli, nego nešto potpuno ludo i neočekivano za njih. Ispod te maske može biti bilo tko! Baš se jako veselim!''

Iskusna novinarka Antonija Mandić može se pohvaliti činjenicom da je intervjuirala gotovo sve poznate Hrvate, a upravo bi joj to moglo pomoći pri detektiranju zamaskiranih osoba. ''Iskreno, na to i računam! Iako sam zadnjih dana na Wikipediji i panično vrtim imena svih celebrityja'', šali se Antonija pa dodaje, ''Prvi put sam u ovoj ulozi. Sve mi je novo i uzbudljivo! Najvažnija je dobra zabava i da mi, detektivi, pokušamo napraviti zapravo ono što će raditi i gledatelji dok budu gledali show – probamo pogoditi tko je ispod maske! Bit će jako zanimljivo!''

I glumac Borko Perić priznaje da jedva čeka početak showa, a o strategijama otkrivanja poznatih lica ne razmišlja previše. ''Profesija je uvijek nešto što te navodi na krivi trag jer misliš da si nešto savladao i da nešto znaš. Mislim da će mi to samo odmoći pri otkrivanju zvijezda ispod maske. Uopće ne želim razmišljati o tome tko se krije ispod, želim se sam toliko iznenaditi da uopće ne razmišljam o maskama. Mislim da je show vrhunski i da ću baš uživati''.

A uzbuđena je i Antonije Blaće iza koje je već ogroman broj velikih i različitih televizijskih formata u kojima se okušala kao voditeljica, ali i producentica, no veliki studijski projekti, priznaje, ipak su joj najdraži: '''Masked Singer' je pravi feel-good studijski show, zapravo, to je na svim televizijama jedini novi format, a svi smo se zaželjeli nečeg novog. Očekuje nas zbilja jako zabavan i moderan show, pratimo svjetske trendove. Ukratko – vraćamo zabavu na male ekrane!'' ističe Antonija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

''Detektivi su jedna opasna ekipa, drago mi je što nitko od njih nikad nije viđen u ovakvoj ulozi, no uopće ne sumnjam da će biti odlični. Ja ću, naravno, pogađati skupa s njima i gledateljima. Naime, ni ja ne znam tko se krije ispod maske! 'Žicam' produkciju već neko vrijeme da mi otkriju, ali mislim da je bolje da zajedno doživimo taj trenutak otkrivanja'' zaključuje na kraju.

A koji se poznati Hrvati kriju ispod ekstravagantnih i maštovitih maski, kako će izgledati spektakularni nastupi i hoće li detektivi uspjeti odgonetnuti o kome se radi i prije njihova skidanja, gledatelji će moći doznati već sljedeće subote, 2. travnja od 20:15 sati, samo na RTL-u.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.