Karlie Kloss

Budući da je supermodel, nije ni čudo da je Karlie Kloss tako visoka. Ipak, dok se visina većina modela kreće između 178 i 180 centimetara, Kloss je visoka impresivnih 188 centimetara.

Maria Sharapova

Baš poput Karlie Kloss, i poznata tenisačica Maria Sharapova visoka je 188 centimetara. No, ni to nije neko iznenađenje, budući da se radi o profesionalnoj sportašici.

Gwendoline Christie

S obzirom na to da je visoka nevjerojatnih 190 centimetara, ne čudi što je Gwendoline Christie dobila ulogu ratnice u seriji "Igra prijestolja".

Elizabeth Debicki

Australska glumica Elizabeth Debicki također je, baš poput Christie, visoka 190 centimetara, što posebno dođe do izražaja na fotografijama s nižim kolegicama.

Taylor Swift

Neki izvori tvrde da je visoka 177 centimetara, neki da je visoka 180 centimetara, no bez obzira na sve, jedna je od pjevačica koje pamtimo kao vrlo visoke.

Sophie Turner

Zvijezda "Igre prijestolja" Sophie Turner visoka je 175 centimetara, a poznato je i da je viša od svog supruga Joea Jonasa, koji je visok 170 centimetara.

Nicole Kidman

Kada je Victoria Beckham, koja je visoka 162 centimetra, jednom prilikom upoznala Nicole Kidman, našalila se: "Nosite više potpetice kada upoznajete Nicole Kidman". To nije loša ideja, s obzirom na to da je Nicole visoka 180 centimetara.

Uma Thurman

Zvijezda filmova "Kill Bill" i "Pakleni šund", glumica Uma Thurman također je jedna od glumica koje su vrlo visoke, s visinom od 181 centimetar.

Blake Lively

S visinom od 177 centimetara, Lively se definitivno smatra vrlo viskom, posebno u usporedbi s kolegicom Annom Kendrick, koja je visoka 157 centimetara.

Khloé Kardashian

Možda je to zato što su njezine sestre niže, ali uvijek nas iznenadi kada saznamo da je Khloé Kardashian zapravo visoka 177 centimetara.

Jesi li znala?

Nismo imale pojma: Ove slavne dame zapravo su jako visoke

Postoje određena poznata lica od kojih očekujemo da su super visoka - od modela koji se obično angažiraju zbog njihove iznadprosječne visine, pa sve do sportaša, pogotovo košarkaša, i nekih glumaca. Ali tu su i one slavne osobe za koje se uvijek iznenadimo kad saznamo da su iznadprosječne visine, posebno kada ih vidimo da stoje pored nekoga tko, pored njih, izgleda vrlo nisko. U nastavku smo izdvojile slavne glumice, manekenke, sportašice i pjevačice čija nas visina uvijek iznenadi - od Karlie Kloss do Khloé Kardashian.

Budi najbolja verzija sebe.
N.B.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.