Japanke, kratke hlače i 'Birkinica', slavna bogatašica tako je prošetala Dubrovnikom

Petra i Tamara Ecclestone, bogate nasljednice nekadšnjeg prvog čovjeka Formule 1, ovih dana su stigle u Dubrovnik. Poglede su plijenile svojim casual izdanjem

I dok se pitamo hoće li ova turistička sezona podbaciti ili ne, otvaranje granica Hrvatske, privuklo je već neke 'dobre stare' turiste. 
Tako su u ponedjeljak u Dubrovnik stigle slavne bogate nasljednice, Tamara i Petra Ecclestone s obitelji. 

Kćeri nekadašnjem prvog čovjeka Formule 1, danas vremešnog Berniea Ecclestone i njegove bivše supruge, naše Hrvatice Slavice Ecclestone, Tamara i Petra ne kriju svoju ljubav prema Lijepoj našoj. Naime, zbog mame, i jedna i druga govore barem malo hrvatskog, a čini kako bi ih na Jadranu mogli vidati sve češće jer je Slavica pri kraju izradnje luksuzne vile nedaleko od Dubrovnika. 

Petra i Tamara na jug Hrvatske su stigle u opuštenom izdanju. Tamara je tako odjenula običan T-shirt, kratke traper hlačice, japanke. No u ruci je ipak nosila jednu od najpoželjnijih torbica na svijetu, slavnu Birkinicu. Naime, torbica modne kuće Hermes postala je svojevrstan predmet obožavanja žena diljem svijeta i za koju gotovo uvijek postoji lista čekanja. Tamara je ponosno šetala svoju svjetlo plavu Birkinicu. Ona i sestra Petra, prošetale su do tržnice i kupile trešnje za svoje kćeri koje su njima u Dubrovniku. I Tamarina mlađa, sestra Petra, je bila u ležernom izdanju. Naime, dok je Tamara imala tie dye uzorak na majici, Petra je imala takve kratke hlačice i običnu bijelu majicu. Dobro raspoložene sestre u Dubrovnik su stigle sa svojim partnerima i djecom,a  doplovile su na luksuznoj jahti. 

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.