Budi najbolja verzija sebe.
Image
Foto: www.profimedia.hr
Michelle Pfeiffer
Foto: www.profimedia.hr

Michelle Pfeiffer

Glumica Michelle Pfeiffer u dobi od 65 godine izgleda jednako dobro kao i s 51 godinom, koliko je imala na prvoj fotografiji, no vidljivo je da su joj godine donijele više samopouzdanja i "ono nešto" zbog čega izgleda tako sjajno. Tri puta nominirana za Oscara, Pfeiffer je najpoznatija po ulogama u filmovima "Lice s ožiljkom" i "Opasne misli", kao i filmu "Vještice iz Eastwicka", a nedavno smo ju gledali u "Ubojstvu u Orient Expressu" i u Marvelovom filmu "Ant-Man i Wasp".

Melanie Griffith
Foto: www.profimedia.hr

Melanie Griffith

Glumica Melanie Griffith sa 65 godina izgleda nedvojbeno bolje nego 1994., u dobi od 40 godina, kada je prva fotografija snimljena - danas nosi frizuru koja itekako laska njezinom izgledu i njeguje drugačiji stil. Inače, glumica je bila na vrhuncu popularnosti u osamdesetima, kada je za ulogu u filmu "Zaposlena djevojka" bila nominirana za Oscara i osvojila je Zlatni globus. Poznata je i po tome što je majka Dakote Johnson koja se proslavila ulogom u hit franšizi "Pedeset nijansi sive".

Steve Carell
Foto: www.profimedia.hr

Steve Carell

Stevea Carella najbolje pamtimo po ulogama u serijama "U uredu" i "Space Force", kao i u filmu "Junfer u četrdesetoj", a danas sa 60 godina izgleda puno bolje nego na počecima svoje karijere. Postao je pravi "srebrni lisac", pustio je i bradu, a nosi naočale koje mu itekako dobro stoje - gotovo da i ne izgleda kao osoba s lijeve slike, kada je imao 44 godine.

Sheryl Crow
Foto: www.profimedia.hr

Sheryl Crow

Možda je do frizure, možda do šminke, a možda do godina. Što god da je u pitanju, pjevačica Sheryl Crow danas, u dobi od 61 godine, izgleda sjajno i nije nimalo nalik sebi s 32 godine, koliko je imala kada je snimljena prva slika. Izgleda puno bolje nego na početku karijere, a do danas je izdala 11 studijskih albuma, prodala više od 50 milijuna albuma diljem svijeta i osvojila devet Grammyja.

Colin Firth
Foto: www.profimedia.hr

Colin Firth

Legendarni britanski glumac i oskarovac Colin Firth danas ima novi look i puno se promijenio od početka svoje karijere. Proslavio se ulogama u seriji "Ponos i predrasude", kao i filmovima "Dnevnik Bridget Jones" i "Zapravo ljubav", a tu ga pamtimo kao smeđokosog zavodnika. Danas ima 62 godine i odlično je "ostario", a godine su mu definitivno dodale još malo šarma.

Emma Thompson
Foto: www.profimedia.hr

Emma Thompson

Dobitnica dvaju Oscara i brojnih drugih nagrada, cijenjena glumica Emma Thompson, još je jedna od onih kojima godine itekako laskaju i koji s godinama izgledaju puno bolje. S 38 godina, koliko ima na prvoj slici, nije izgledala ni upola dobro kao danas, sa 64 godine. Poznata glumica odlučila se na prirodno starenje i nije se podvrgnula nikakvim korekcijama, a i dalje žari i pali filmskom scenom.

Oprah Winfrey
Foto: www.profimedia.hr

Oprah Winfrey

Tko bi povjerovao da legendarna voditeljica Oprah Winfrey ima 69 godina? Mi sigurno ne! Danas izgleda toliko dobro da bi joj itko dao više od 50 godina, a na lijevoj slici, na kojoj ima 39 godina, izgleda kao potpuno druga osoba. Poznata voditeljica se okušala i u glumačkim vodama, pa je tako 1985. bila nominirana za Oscara za najbolju sporednu glumicu u filmu "Boja purpura", a napisala je i nekoliko knjiga.

Šarmantniji i zgodniji

Godine im bolje stoje: Celebovi koji izgledaju bolje nego u mladosti

Mnogi se ljudi boje starenja i kod svih postoji neki strah da neće izgledati jednako dobro kao i u mladosti. No, istina je malo drugačija - kada gledamo neke slavne osobe ili naše voljene kako stare i ulaze u peto ili šesto desetljeće života, primjećujemo da u njihovim očima postoji neka zrelost i mudrost koja zrači iz njih i čini ih karizmatičnijima, ali i privlačnijima. Na kraju krajeva, to su godine u kojima upoznajemo sebe više nego ikad prije i postajemo puno samopouzdaniji i ugodno nam je u vlastitoj koži, a to je pravi ključ ljepote i gracioznosti. Dokaz tomu su i ovi celebovi koji danas, nakon navršenih 60 godina, izgledaju puno bolje nego u mladosti. Odlučile smo usporediti kako su izgledali prije, a kako izgledaju danas i jedno je sigurno - izgledaju bolje no ikad.

Budi najbolja verzija sebe.
N.B.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.