Budi najbolja verzija sebe.
10 najboljih

Kreće oskarovska sezona filmova: Koji bi mogao osvojiti zlatnog kipića?

Jesen je uvijek doba kada uživamo u najboljim filmovima sezone, a ovog puta ti donosimo mali pregled naslova za koje se šuška da su već sada favoriti za Oscara 2022.

Poznato je da su jesenski i zimski mjeseci najbogatiji filmskim premijerama. Doba kada zahladi, a dani su kraći idealni su za odlazak u kino ili pak duge večeri pred TV-om uz kvalitetno filmsko štivo, pa nije nikakvo čudo da se producenti i redatelji nerijetko odluče svoje filmske novitete javnosti predstaviti upravo u to doba godine. Tako ćemo i ove jeseni i zime moći u kinima gledati neke dugoiščekivane naslove koji već sada plijene našu pažnju zanimljivim scenarijima, odličnim glumačkim postavama i fantastičnom estetikom.

No, ovog puta ti ne predstavljamo samo blockbustere ili moguće kino hitove, već kvalitetna filmska ostvarenja za koja se već sada priča kako će završiti na listama nominiranih za sve najprestižnije filmske nagrade. Top deset filmova koje prije dodjele Oscara 2022. svakako moraš pogledati pronađi u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.