Budi najbolja verzija sebe.
baby boom

Duje Ćaleta Car i Adrijana Đurđević čekaju bebu

Još jedan domaći nogometni reprezentativac Duje Ćaleta Car uskoro će postati otac. Dujina zaručnica Adrijana potvrdila je kako čekaju svoje prvo dijete

Budi najbolja verzija sebe.

"Hvala vam od srca na čestitkama! Osjećam se jako dobro, u drugom sam tromjesečju i moram priznati da sam samu sebe iznenadila koliko sam opuštena i poletna. Ima u meni nešto drukčije, ali više to osjećam emocionalno nego fizički. Znamo spol naše bebice, ali to bismo u ovom trenutku zadržali za sebe", otkrila je Adriana za Storyi potvrdila sretne vijesti.

Naime, nakon vijesti kako će se naš nogometaš Duje Ćaleta Car vjenčati sa dugogodišnjom djevojkom Adrijanom Đurđević, sada su stigle i sretne vijesti o prinovi. Duje i Andrijana već neko vrijeme zajedno žive u Marseilleu gdje Duje igra za ondašnji klub.

Adrijana je pratiteljima na društvenim mrežama početkom ožuja otkrila kako su se zaručili.

Budi najbolja verzija sebe.

Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikada ne prestaje. Ti ćes zauvijek biti moje uvijek", napisala je Adriana.

Osim Duje i Adrijane, prinovu čeka i Dujin kolega, nogometni reprezentativac Andrej Kramarić koji se prošle srijede vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Miom.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.