Vodimo vas u kino na Muppete!

Na oduševljenje mnogih fanova televizijske serije „Muppet Show“ diljem svijeta, ovi omiljeni likovi ponovno su s nama i to, a gdje drugdje nego u kinima.

U ovoj kino poslastici za sve generacije Gary, Mary i Walter moraju okupiti staru Muppet družinu – koja je odavno u mirovini – kako bi spasili televizijski studio u kojem se nekad snimao njihov šou. Glavni negativac je Tex Richman koji želi uništiti studio, jer se ispod njega nalazi veliko nalazište nafte. Jedini način kako spriječiti Texovo preuzimanje studija je organizirati šou za deset milijuna gledatelja...

U filmu u kojem će biti za svakoga ponešto (akcije, humora, avanture) glavne uloge su ostvarili Jason Segel, Amy Adams, Chris Cooper, Rashida Jones i, naravno, Muppeti, a redatelj je James Bobin.

Muppeti u hrvatska kina stižu već u četvrtak, 26. siječnja 2012.


Pet čitateljica koje točno odgovore na pitanje: kako se zove glavni negativac u Muppetima? nagrađujemo sa po dvije ulaznice za ovaj filmski hit.


Dobitnice svoje karte mogu preuzeti na blagajanama kina od 28.siječnja. do 8.veljače na blaganama kina Movieplex Zagreb (Centar Kaptol), Cineplexx Osijek (Avenue Mall) i Cineplexx Split (City Center One).

Uskoro ćemo objaviti dobitnice
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.