Poklanjamo vam promo materijale za film Alvin i vjeverice 3

Ovih praznika u kinima igra treći dio spektakularne avanture Alvin i vjeverice!
U ovom filmu ima svega - jurnjave luksuznim kruzerom, plesanja salse, vulkanskih erupcija, antropomorfirane sportske opreme, misterioznih otpadnika, leta zmajem i najluđe vjevericističke glazbe koju ste ikad čuli.
Vjeverice pretvaraju luksuzni kruzer u vlastito igralište sve dok se ne "nasuču" na usamljeni otok. Pokušavajući pronaći način kako se vratiti kući, otkrivaju da otok nije baš pust.
- Kad se nađu na otoku, zapravo su se vratili u stanje u kojem smo ih upoznali u prvom filmu - bili su divlji, tražili lješnjake - i sve im je to sasvim prirodno. Nakon što su udomljeni i postali slavni, tetošeni i uglađeni, ponovo se nađu u divljini i više ne znaju kako pronaći lješnjake ili bilo što jestivo osim narudžbe u sobu, otkriva Mike Mitchell,redatelj filma.
Vjeverice Alvin, Simon, Theodore, Brittany, Jeanette i Eleanor ovoga puta dolaze u izdanju u kakvom ih još niste vidjeli!

Čitateljici koja točno odgovore na pitanje Kako se zovu nestašne vjeverice? darujemo promo materijale za film Alvin i vjeverice 3 (majicu, magnet i privjesak).


Uskoro ćemo objaviti dobitnice
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.