Budi najbolja verzija sebe.

Poklanjamo vam knjigu: Začin mog života

Budi najbolja verzija sebe.

Što žene žele kad je riječ o seksu? U ovoj odvažnoj antologiji koja slavi žensku putenost, Erica Jong zajedno s 28 priznatih autorica pokazuje da svaka žena zna odgovor na to pitanje. Kakav god seks bio -  dobar, naporan, težak, rutinski – svakako je iznimno važan začin u životu.

Originalni naslov, Sugar In My Bowl, ova je zbirka dobila po pjesmi  koju su snimile dvije legendarne blues pjevačice Bessie Smith i Nina Simone, strastvenoj žalopojki o ženskoj žudnji. Baš kao što pjesma govori o životu u svoj njegovoj sirovosti i energiji, boli, krasoti i tuzi i tako prihvaća ljudskost bez srama, ove priče, eseji i stripovi također nam dižu dlačice na vratu i spuštaju trnce niz kralježnicu.

U pričama sabranim u ovoj knjizi osjeća se mnogo žudnje, a svaki je doprinos ovih cijenjenih autorica raznolik i sam po sebi neodoljivo slastan. Zajedno čine odvažnu gozbu u čast ženske seksualnosti.

Erica Jong je svjetski poznata pjesnikinja i spisateljica koja potpisuje brojne svjetske bestselere. Ona je jedna od prvih žena koje su se otvoreno počele baviti pitanjima položaja žene u današnjem svijetu, ženstvenosti, ljubavi, seksualne slobode i ženske osviještenosti.


Čitateljica koja točno odgovori na pitanje: Koliko autorica sudjeluje sa svojim pričama u ovoj odvažnoj antologiji koja slavi žensku putenost?

na poklon će dobiti knjigu Erice Jong "Začin mog života"

Uskoro ćemo objaviti dobitnice
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.